BACHELOR – TJEJERNA

Detta inlägg presenteras i samarbete med The Bachelor – när leken blev allvar på TV Play.


Sitter och funderar på om det blir en tredje säsong av Bachelor? Om det ska bli det behöver de finna en stabilare kille, jamen som Per var i förra säsongen. Sebastian har ju varit en pajas i jämförelse. De kanske verkligen ska ta någon som är redo för en relation och verkligen vill hitta den där speciella med stort S.

Men hur gick det för tjejerna efter Bachelor då?

Både Jennie och Annica lämnades med krossade hjärtan men verkar nu ha hämtat sig. De träffar ingen just nu utan fokuserar på sina karriärer och sina egna liv. Sinom tid kommer de säkert träffa de rätte om de så önskar.

Direkt efter att Elisabeth hade åkt ut ur Bachelor lade hon upp en bild på sin instagram på sig själv med sin nya pojkvän. Hon kände honom sen innan och de hade funnit varann efter att hon spelat in programmet.  Hon ångrar inte sitt deltagande men hon är besviken på den person Sebastian visade sig vara.

Ellinor och Emelie blev bästa vänner på Aruba. De fann verkligen en vän men inte kärleken. De båda anser sig ha haft mycket roligt men att Sebastian inte visade sig vara drömkillen för någon av dom. Emelie säger att hon träffar någon hon gillar medan Ellinor är singel och minglar mycket. De blir båda igenkända när de är ute vilket de tycker är helt okej att stå ut med. De fortsätter leta kärleken och ångrar inte sitt deltagande i Bachelor.

Relaterade Inlägg