BACHELOR – HUR SLUTADE DET?

Detta avsnitt sponsras av Bachelor – När leken blev allvar i kanal 7 och TV4play!

Så kom kvällen vi alla väntat på – Sebastian gjorde sitt sista val, gav sin sista ros.

Det har varit ganska tydligt hela vägen, från första programmet till sista idag så har det känts som att Annica och Jennie har varit självklara ”vinnare”, eller i alla fall att de skulle vara kvar till slutet. Det var en himla mysig dejt Annica och Sebastian fick, tycker jag, att få åka helikopter och sen gå in i den där grottan. Så mysigt! Jag tycker nog kemin mellan Annica och Sebastian är starkare än kemin mellan Jennie och Sebastian.

Åh när Annica sjöng? Så vackert. Vilken oväntad grej ändå. Kanske att mitt omdöme grumlas lite av att jag känner mer för Annica än Jennie. Jag upplever det inte som att Jennie är en vidare sympatisk människa? Får ni de vibbarna med?

Nåväl, Jennie och Sebastians dejt, nja det är inte lika lättsamt mellan dom tycker jag. Annica är öppnare och det känns som att de båda är mer bekväma med varandra. Ja, det var mycket tankar och känslor kring deras två olika dejter. Men vem bryr sig om vad jag tycker, haha, vad tyckte Sebastian?

Så Sebastian valde…..Jennie!

Det trodde jag faktiskt inte. Jag trodde mer på Annica, jag tyckte verkligen de hade mer kemi….ser fram emot avsnittet imorgon när man får se mer om bakom kulisserna av inspelningen, hur Sebastian tänkte och hur det faktiskt gått för Jennie och Sebastian….

Relaterade Inlägg