DELA PROFILER PÅ TINDER
1681
post-template-default,single,single-post,postid-1681,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

DELA PROFILER PÅ TINDER

tinder-logo

Har ni läst att man kanske ska kunna dela profiler på Tinder framöver? Företaget har börjat testa en knapp som ger deras användare möjlighet att dela profiler. Om du till exempel ser en het potatis/hot mama/solstråle/hunk på Tinder som inte passar dig själv men som du tror att en kompis skulle gilla kan du skicka en länk till den profilen och din kompis kan swipa höger på denna. Förutsättningen är att den du skickar till också har Tinder så du kan alltså inte dela profilen hej vilt till världen. Ni kan läsa mer om detta på The Verge.

Jag vet inte vad jag tycker om detta riktigt? Jag är ju inte dummare än att jag fattar att folk screenshottar loss och skickar profiler både här och där. Det finns ju en hel uppsjö av konton på Instagram, Twitter och Facebook där folk delar profiler som sticker ut. Jag brukar själv skicka screenshots till vänner när jag ser någon som har en rolig/konstig/obehaglig/snygg profil. Jag tror som dom även skriver i artiklen på The Verge att detta inte kommer att funka som att folk försöker matcha sina vänner med passande singlar utan mer som att folk kommer skicka länkar till profiler som är knäppa på det ena eller andra sättet.

För min egen del har jag i alla fall kommit över det här med att det skulle vara jobbigt att folk ser mig på olika dejtingsiter och att dom eventuellt skulle dela min profil åt nått håll. Jag har ju i princip en profil på varenda app eller sida som finns så att jag kan ge er info om än det ena och än det andra. Tidigare fick jag PANIK av tanken att människor skulle se mig på en massa olika ställen men nu har jag gett upp och väljer numera att se det som en positiv grej. Är du på en dejtingsite? Prepare to see min nuna vid något tillfälle. Det kan alltså inte undgå en jävel att jag är singel och ready to mingle. Bahaha!

Till er som använder Tinder: Tror ni denna funktionen kommer uppmuntra er att matcha ihop era vänner med folk?