302
post-template-default,single,single-post,postid-302,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

SINGELLIVET PÅ GOOGLE

Sen vi startade Singelpodden och allt runt ikring den har vi Googlat en hel del för att få inspiration och information till avsnitt och inlägg. Något som jag tycker har blivit extremt tydligt är att det finns en del saker som återkommer.
1. Nästan alla listor om hur härligt det är att vara singel, artiklar om hur man ska maxa sitt singelliv och hur man ska bli en härlig singel är riktat till tjejer. [Även Singelpodden har ett starkt tjejfokus och det är ju pga att vi är tjejer och har det perspektivet].

Min fråga: finns det inga singelkillar där ute som behöver pepp? Är det så att det är mer OK för en singeltjej att prata om sina känslor kring singellivet än vad det är för killar? What is the dealio här?

2. Så många artiklar handlar om xx som är singel OCH lycklig.

Min fråga: Varför är det så viktigt att framhålla att man kan vara singel och lycklig hela tiden? Är det inte självklart? Livet går såklart upp och ner men det gör det för alla och inte bara för folk som inte lever i tvåsamhet?

3. En störd mängd artiklar handlar också om hur man ska ändra sig för att lyckas hitta och locka down en partner.

Min fråga: Är det alltså det som ska förmedlas? Ändra på dig så mycket som möjligt? Ända sättet du kan träffa en partner på är att du inte är dig själv! Vi har snackat om det innan och det tåls att upprepas. Om du nu ska träffa någon ska den väl gilla dig för den du är och inte för någon påhittad version av dig?