SINGELLIV MED GLÄDJE
2701
post-template-default,single,single-post,postid-2701,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

SINGELLIV MED GLÄDJE

När min kille är bortrest eller inte hemma över helgen brukar jag tänka tillbaka delar av mitt singelliv. Speciellt de delar som var mina favoriter av livet som singel. Som förra lördagen när han begett sig iväg tidigt och jag vaknade ensam i lägenheten. Jag gick ner och köpte frukost som jag gillar, lade fram tidning, dator och satte på Sons of Anarchy, serien som jag en helg för många år sedan spenderade 72 timmar marationtittandes på. Jag älskar dessa stunder där jag får göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill och eftersom jag älskar det där så var singellivet en skön grej för mig. Ingen som inkräktade på min tid, på vad jag skulle göra, hur eller när och det är nog det som de flesta singlar kan känna är en bra grej, att det är verkligen på bara DINA VILLKOR. Ingen annans. Sen finns det såklart de personer som inte har något emot att leva på andras villkor men jag är definitivt inte en sådan person. Vad är det bästa med just ert singelliv? Vad njuter ni mest av?

1 Comment
  • Profilbild

    Snigel

    24 september, 2016 at 10:32

    Precis det där. Jag minns när jag fortfarande var tillsammans med mitt ex och han var borta en kväll, det var ljuvilgt att få titta på precis den serien jag ville (Girls) och äta precis den maten jag ville (havregrynsgröt) eller bara ligga i en säng och inte ha någon som klämde sig fast runt mig. Jag var iväg en hel del på resor och bodde på hotell förra hösten (sista hösten med min kille), njöt något oerhört av att ha en egen säng att sträcka ut mig i.

    Nu när jag är singel värdesätter jag såklart att kunna göra det också, men inte alls på samma sätt. Det jag värdesätter mest är nog min flexiblitet, jag har möjlighet att kunna planera min framtid helt utan att behöva ha någon pojkvasker i åtanke. Jag kan ta vilket jobb jag vill och vart jag vill. Men en annan sak jag upptäckt är att på kvällarna förr när jag var med mitt ex, så stannade jag hellre i soffan hemma, åt choklad och ”såg på netflix och chillade”, nu tar jag hellre cykeln till gymmet. Jag älskar att spendera timmar på gymmet. Gymmet är mitt nya ”netflix and chill”. Så nu har jag kammat hem ett sexpack!