OLIKA TYPER AV SINGLAR
2131
post-template-default,single,single-post,postid-2131,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

OLIKA TYPER AV SINGLAR

På senaste tiden har jag pratat en del med andra singlar om hur olika alla förhåller sig till singellivet. Jag har singelvänner som förhåller sig till singellivet lite som jag och vissa som gör helt tvärt om. Jag tänkte jag skulle lista några olika typer av singlar så får ni säga till om ni håller med eller inte!

Singel & ready to mingle

I denna kategori tycker jag oftast en hittar folk som är nysinglar. De som precis kommit ur relationer och verkligen är sugna på att bumpa and grinda all over the place. Finns det en fest eller tillfälle att gås ut TAS den med ett oerhört engagemang.

Singel & inte alls ready to mingle

Här har vi alla de där singlarna som inte kan släppa sina ex. Singlarna som inte vill eller kan gå vidare på grund av ouppklarade bizniz med det där fantastiska exet som ingen annan någonsin kommer leva upp till.

Singel & pallar inte mingle

Singlarna som inte pallar att mingla är den kategori där jag känner mig mest hemma även om jag mer eller mindre känner igen mig i samtliga kategorier. Att gå ut och svira känns SÅ 2010, dejta är ett projekt som känns lika jobbigt som att skrubba golvet med en tandborste och det enda man vill är att någon skön dude/dudette bara poppar upp utanför dörren utan att man själv ansträng ihjäl sig.

Singel & vill så gärna mingla men inte kan

I den fjärde och sista kategorin hittar vi singlarna som vill mingla men som av någon anledning inte kan. Antingen på grund av sociala utmaningar som är svåra att komma över eller för att de aldrig lärt sig hur man är trevlig mot andra människor eller för att de inte vågar osv.

Känner ni igen er i någon av grupperna? Kommer ni på fler eller tycker ni att jag är helt ute och yrar i tomtmössan?

1 Comment
 • Profilbild

  Snigel

  9 juni, 2016 at 15:43

  Jag tycker att singel and ready to mingle kan delas upp i två subkategorier:
  ”Single and ready to mingle and ready to mingle more” – de som bara vill ha kul, kanske är nysingel och inte vill binda sig
  och
  ”Single and ready to mingle and ready to find love” – de kärlekskranka och taggade.

  Sen tycker jag det finns en kategori med singlar som älskar att mingla och svira, men bryr sig liksom inte om dejtandet. Dyker det upp någon så dyker det upp, men att hitta ett ligg/partner är inte syftet med svirandet/minglandet. Måhända att jag är blind och inte ser det underliggandet syftet, men jag blir ibland så imponerad på mina vänner som kör all in med ”foods before dudes” (läs fooods=fun=fest)