LESS PÅ HETSEN
3310
post-template-default,single,single-post,postid-3310,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

LESS PÅ HETSEN

Vet ni vad jag är just nu? Jag är så himla less på ”du måste träffa en partner/vill du inte ha barn?/är du fortfarande singel?/plötsligt händer det!/men du kanske inte ska vara så kräsen OCH SÅ VIDARE hetsen som pågår [i verkliga livet och i mitt huvud]. Även om det inte alltid sägs rakt ut är det närvarande som en jävligt ofluffig filt. Kanske ligger det hos mig, kanske ligger det hos alla människor som tycker att jag är en av världens KONSTIGASTE människor som INTE BARA BLIR IHOP MED NÅGON already. Inte vet jag. Jag har raderat alla dejtingappar och profiler för jag orkar inte med skiten.

Hur känner ni? Pepp eller inte?

3 Comments
 • Profilbild

  Sandra

  24 december, 2016 at 10:55

  Tack för att du svarar!
  Ja, det känns ju bättre när man pratar om det! Ser fram emot poddar o blogginlägg!

  God jul!
  Kram!

 • Profilbild

  Sandra

  23 december, 2016 at 22:33

  Jag skrev på ert Insta igår, men känner även igen mig i det du skriver här! Som tur är kommer kommentarerna inte så ofta, men visst har jag hört: ”men du är ju en jättebra tjej, varför är du singel?”
  För ett tag sen sa en kompis (i all välmening) att hon kände på sig att 2017 blir mitt år. Det gjorde mig ledsen för jag längtar o hoppas så mycket o tänker då att varför skulle just detta året bli bra… Haft brokiga år bakom mig o har slutat ha förhoppningar om att ett visst år kommer bli extra bra!

  TACK för att du skriver om detta, är sååå skönt att veta att det finns fler därute som känner som jag!

  • Profilbild

   Singelpodden

   24 december, 2016 at 00:06

   Ja det är inte lätt att veta hur man ska förhålla sig till detta👀 Det måste vara OK att vara less och känna sig uppgiven ibland. Det måste också vara OK att prata om det ibland. Framförallt för att alla går omkring och tror att dom är ensamma om sina känslor fast det inte är så. Tror de flesta som varit singlar under en längre period känner igen sig mer eller mindre. Hoppas att du får en fin jul😊