ATT VARA SINGEL PÅ VISSA FESTER
2382
post-template-default,single,single-post,postid-2382,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

ATT VARA SINGEL PÅ VISSA FESTER

Jag har noterat en grej som jag skulle vilja dra ett varv med er som läser bloggen. Jag har diskuterat det en del med vänner, vissa känner igen sig och vissa känner inte igen sig alls så därför vill jag även höra vad ni tycker.

Ibland när man är på fest och pratar med killar som har flickvänner har jag märkt att det är en del flickvänner verkar känna behovet av att markera sina respektive. De pinkar typ revir. Flickvännerna kommer fram och slätar av sin kille alternativt sätter sig i deras knä eller bara tar på pojkvännerna extra demonstrativt för att sedan gå iväg. De deltar inte i samtalet eller har något speciellt att säga. Jag blir lite fundersam när detta händer. I 9 fall av 10 VET jag ju att killen har tjej i och med att jag troligen precis hälsat på båda två någon gång i början av festen. Jag är alltså inte ute efter att flörta och jag kan tycka att man måste få prata med folk utan att det tolkas som att man är på väg att nästla sig in.  Dock får jag känslan av att bara det faktum att man kommer till en fest utan partner gör att man är en potentiell homewrecker oavsett om man flörtar eller ej. Jag blir nästan lite förolämpad. Förstår inte varför folk ens kan tänka tanken ens lite granna i och med att jag aldrig skulle försöka ragga upp en upptagen kille. Jag raggar ju för sjutton inte ens upp lediga killar. (Höhö)

Är det så att folk är så pass osäkra på sina respektive att de faktiskt TROR att det är något på G all out in the open? Eller är det så att det handlar om svartsjuka? Jag är ju mycket för det här med att lita på den man är ihop med och inte kväva varann men jag vet att det är många som inte alls känner så.

Känner ni igen er? Antingen om ni är på singelsidan eller om ni är i en relation?

2 Comments
 • Profilbild

  Snigel

  24 juli, 2016 at 15:19

  Ugggggh. Är singel, men har aldrig upplevt det. Tack och lov.

  I, i stort sett alla relationer så finns det ju en makt-balans, där den ena partnern alltid har något mer makt än den andra. Situationer där den ena partnern beter sig på detta sätt får mig att tänka att makt-balansen är för obalanserad,och att flickvännen i detta fallet känner sig väldigt osäker. Lite ledsamt.

  • Profilbild

   Singelpodden

   24 juli, 2016 at 20:42

   Intressant det där med makt-balansen! Tror ärligt talat att makt-balansen i alla dissfunktionella relationer är skev åt det ena eller andra hållet.