IBLAND SÅ PALLER EN INTE MED
196
post-template-default,single,single-post,postid-196,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

IBLAND SÅ PALLER EN INTE MED

Sweet Lawd vad jag blir trött på att prata om singelskapet ibland, varför jag är singel, vad jag ska göra åt att jag är singel, varför jag inte träffar någon, att jag är för kräsen, vad det är för fel på mig osv osv osv.

Träffade några gamla vänner för ett tag sedan och frågan ställdes; VILL DU ENS TRÄFFA NÅGON DÅ????

Jag satt där och tänkte på frågan och kände spontant att nää jag vill inte träffa “någon”.

Jag tycker fortfarande att det är helt crazybananas hur folk hetsar angående hela grejjen med att jag är över trettio (GAMMAL) och utan partner (KONSTIG) att jag sen inte ligger med så många jag kommer åt (OSOCIAL) och att jag inte vill hetsdatea alla jag ser (DU KOMMER DÖ ENSAM) verkar provocera folk.

Jag vill träffa den där människan som jag kan prata med sent in på natten utan att tröttna. Jag vill träffa han som skrattar med mig. Jag vill träffa han som tycker att jag är värd all tid i världen. Jag vill träffa han som lyssnar på vad jag säger. Jag vill träffa han som ser humorn i livet och jag vill träffa han som älskar mig. Jag vill alltså träffa den där killen som är sockret till mitt kaffe, nutellan till mina pannkakor och solen på min himmel. Jag vill inte träffa “någon” och jag vill inte umgås med en massa människor som jag är helt ointresserad av för att jag MÅSTE SKAFFA EN POJKVÄN.

Det kommer när det kommer.

1 Comment
  • Profilbild

    markus

    28 juni, 2015 at 11:28

    Det känns skärande inombords när dejtingcoacher jag haft anser att jag ska dejta tjejer som inte är attraktiva i mina ögon. Skulle du ta detta råd från en dejtingcoach om du hade svårt att få dejt?