I know I’m single, doesn’t mean I’m available
249
post-template-default,single,single-post,postid-249,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

I know I’m single, doesn’t mean I’m available

I helgen postade vi ett inlägg på Instagram med bilden nedan;

1335730056173_1599505

 

Detta har jag tänkt på en hel del på senaste tiden och jag skulle vilja lufta några tankar med er på ämnet.

Ju äldre jag har blivit desto mer har jag noterat att det finns en förväntan på att det enda jag är ute efter är en pojkvän. Oavsett i vilket sammanhang så verkar folk tro att jag är på jakt. Exempel på en situation när det händer att folk tror att jag är på jakt är fester.

Jag kan tycka att det är trevligt att prata med folk för att det är just trevligt. Ibland är ”folk” killar som kanske är singlar, kanske inte. Jag brukar inte fråga då jag pratar med dom för att dom verkar trevliga inte för att dom är potentiella ragg.

Alltså; jag är på en fest, möter en kille, pratar med honom för att han är trevlig, punkt.

Inte; jag är på en fest, möter en kille, pratar med honom för att han är trevlig, vill hångla upp honom mot väggen, gifta mig med honom, bära hans barn, flytta in i hans hem.

Vad jag känner ibland är att folk allmänt på en fest, ibland killarna själva, ibland deras flickvänner, ibland mina vänner förutsätter att enda anledningen till att jag snackar med en kille är att jag är ute efter något. Jag vet inte när detta hände? När blev det självklart att alla som är singlar och pratar med det motsatta könet jagar dom? Är det jag som bott under en sten hela livet eller har det med åldern att göra?

Jag får känslan av att ”alla” tycker att det är orimligt att någon som är över 30 inte är på ständig jakt efter en partner och därför anser att när man pratar med en kille är det;

1. En invit till oochieoochie + en strålande framtid med villa/vovve/barn [killarna].

2. Ett hot mot relationen [flickvännerna].

3. Ett raggningsförsök och invit till oochieoochie [vännerna].

Jag skulle vilja få sagt att det enda målet med mitt liv [och flera andra singlar i världen] inte är att träffa en partner. Jag kan gå så långt som att säga att dom flesta singlar inte heller är intresserade av allt som rör sig [det är sant].

Jag förstår att det låter otroligt för vissa men så är det faktiskt.