FLIRTING SKILLS ON POINT
1043
post-template-default,single,single-post,postid-1043,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

FLIRTING SKILLS ON POINT

Flirting

För ett tag sedan var jag ute och svängde mina lurviga med några vänner. Under denna utekväll råkade jag ut för det sämsta flirting försöket någonsin. Jag kanske inte ska kasta sten i det så kallade glashuset i och med att jag inte ens försöker flirta mig fram i livet MEN jag tycker ändå att om man är en person på mer än 18 år bör man ha lärt sig hur man beter sig som folk? Någonstans på vägen tycker jag att man bör ha plockat upp lite på det här med sociala koder, hur man är trevlig och hövlig mot människor omkring sig. Jag har genom åren förstått att så inte är fallet och jag vet att många tappar konceptet fullständigt när dom har druckit för mycket alkohol men köper inte detta som ursäkt längre. Hur som helst så var mannen som  ville ha min uppmärksamhet på detta uteställe sämre än genomsnittet.

Vi stod och dansade loss på dansgolvet då den här mannen (som såg ut som minst 35) började med sin avancerade flirting strategi.

 1. Steg 1: Han tittade och sökte ögonkontat (helt OK).
 2. Steg 2: Peta mig i ryggen och när jag vände mig om låtsades han som att det inte var han (moget).
 3. Steg 3: Peta lite mer på ryggen PLUS i sidan (vilket såklart gjorde hela skillnaden…not).
 4. Steg 4: Highfivade mig (lite spexigt ändå).
 5. Steg 5: Viftade bort mig för att peta på min kompis (?)
 6. Steg 6: Grabba tag i mina armar och försöka dra iväg mig någonstans (eeh BACKA).
 7. Steg 7: Ge mig en kram och säga ”Håll om mig” (jag = VARFÖR DÅ? Fick ej något svar).
 8. Steg 8: Fortsätta kramas och säga ”Ge mig en puss” (jag = samma som ovan. Fick fortfarand inget svar).
 9. Steg 9: Repetera samtliga punkter ovan.
 10. Steg 10: HÅLL OM MIG.

Under dessa varierande steg av flirtingförsök sa jag förutom varför då;

Vad heter du? – Inget svar

Nej jag vill inte krama dig  – Inget svar

Nej jag vill inte pussa dig – Inget svar

Nej jag vill inte dansa med dig – Inget svar

Går vi på DAGIS eller? Detta är varken första eller sista gången jag möter en person som försöker ta kontakt genom att peta och bete sig underligt och jag kommer nog aldrig förstå det. Kanske är det jag som drar till mig dudes som inte kan bete sig som folk eller så är det något generellt fel på folk. Det jag blir provocerad av är att det inte räcker med att säga nej eller be någon att sluta utan att det krävs att man är riktigt jävla otrevlig för att budskapet ska gå fram.

Har ni några kassa flirtingtillfällen som ni vill dela med er av?

/Emelie

 

2 Comments
 • Profilbild

  Sebastian

  28 december, 2015 at 15:54

  Jag är rent utsagt skitkass på att flirta när jag är ute. Har många gånger observerat liknande raggningsförsök.
  Det jag slås av är hur någon överhuvudtaget på allvar kan tro att det ska väcka ett intresse hos ”offret”, men som du säger så verkar alkohol i vissa fall sätta alla system ur spel.
  Men det jag är lika förvånad över är hur ofta en av dessa killar till slut faktiskt får napp. När man själv drar på sig jackan för att ta sig hem så står han med någon hand i hand utanför och väntar på bussen/taxi.

  • Profilbild

   Singelpodden

   28 december, 2015 at 16:03

   Haha, det är svårt det där med att flirta. Tror eventuellt att detta tillvägagångssätt funkar om alla inblandade är karatefulla / Emelie