JAG ÄR JU I ALLAFALL INTE ENSAM
1140
post-template-default,single,single-post,postid-1140,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

JAG ÄR JU I ALLAFALL INTE ENSAM

I avsnitt 37 av Singelpodden pratade vi lite om det här med personer som hellre träffar någon lite på sidan av som inte känns hundra procent rätt än att leva livet helt ensam. Jag har haft flera personer i min närhet som inte lever i relationer men som träffar någon utan att det är seriöst under en längre period. Resonemanget är ofta att dom hellre har det så än att vara helt ensamma.

ensam

Personligen har jag aldrig riktigt förstått det resonemanget. Antingen får det vara på riktigt eller så får det inte vara alls. Jag vill inte lägga ner en massa tid och energi på en relation med en person som jag redan vet att jag inte har någon framtid med. Skulle det vara så att jag träffar en person under en längre period beror det ju på att jag ser något hos den som jag gillar och jag kan för mitt liv inte förmå mig att träffa personer som jag inte känner något för. Jag tror också att om jag har någon slags substitutrelation med en person så kommer det hindra mig att faktiskt träffa någon som jag kan ha en seriös relation med. Oavsett hur casual en relation är, är det ju ändå så att den personen betyder något på något plan och jag tror att detta påverkar hur öppen man är för andra människor. Alltså träffar man någon på sidan av tror jag att man missar andra personer som galopperar förbi i livet för att ens tankar tills viss del är hos personen på sidan av.

Vad tycker ni om detta? Har ni någon ni träffar lite på sidan av men som det aldrig blir något med och tror ni det påverkar ert dejtande i övrigt?

/Emelie