DEJTA I MINDRE STÄDER
2248
post-template-default,single,single-post,postid-2248,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

DEJTA I MINDRE STÄDER

I helgen som gick var Singelpodden iväg på midsommarholabalo i södra Sverige. På festen hade jag en del samtal med singlar som bodde i mindre städer och som jag uppfattade det var det många som inte tyckte att det var helt enkelt att vara singel i en småstad. Utbudet var begränsat och många potentiella partners var redan upptagna. Flera stycken pratade också om att utbudet på dejtingapparna var så pass begränsat att alla konkurrerade om samma människor.

Nu bor jag själv i en storstad och tycker fortfarande att det är ett begränsat utbud men givetvis är det så att ju större stad desto fler eligible singletons. Förutom mängden singlar så är det positiva med att vara singel i en större stad också att det finns mer möjligheter att möta nya människor. En kan gå olika kurser, hitta folk som har samma specialintressen, gå på event och konserter osv. Dock tycker jag att det enorma utbudet av singlar i denna stan till viss del gör det svårare att träffa någon. Det finns för många val och jag tror att det gör att folk (including myself) får svårt att välja en person. Tanken på att det alltid finns någon bättre runt hörnet gör att alla dörrar står öppna mest hela tiden.

Hur som haver, jag vet inte vilket som är bäst? Att bo i en storstad med ”obegränsat” utbud av singlar eller en småstad där det bara finns ett visst antal singlar att välja mellan? Vad tycker ni är positivt och negativ med att vara singel där ni bor?