2799
post-template-default,single,single-post,postid-2799,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

SERIEMONOGAMIST JAVISST

Vi har ju pratat en del om det här med folk som alltid är i relationer vs folk som inte är det bland annat i avsnitt 22 och avsnitt 23 av Singelpodden. Jag tycker som bekant att det är väldigt intressant att det kan skilja så himla mycket mellan olika personer.

Jag såg på en film som heter ”Seeking a friend for the end of the world” där en av karaktärerna kallade sig själv seriemonogamist. Hon hade varit i relation med någon så långt tillbaka som hon kunde minnas. Även om det inte var bra killar, eller relationer med en framtid hade hon ändå fortsatt vara ihop. Hellre en relation än att vara ensam. En av de manliga karaktären i samma film sa att han inte direkt gift sig av kärlek utan mer för att han var rädd för att dö ensam. Nu var det här bara en film men det är ändå talande för hur många människor verkar resonera. Ensamheten är skrämmande och något som ska undvikas till varje pris typ.

Jag skulle så gärna vilja höra från er som läser bloggen hur ni definierar er själva? Är ni seriemonogamister eller seriesinglar?

[socialpoll id=”2390923″]