SE DET POSITIVA I EXETS ÅTERKOMST?
2697
post-template-default,single,single-post,postid-2697,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

SE DET POSITIVA I EXETS ÅTERKOMST?

I avsnitt 72 av Singelpodden pratar jag och Emelie om hur hennes ex har kontaktat henne efter 10 års tystnad. Hennes reaktion är irritation och ilska över att han kontaktar henne. Jag nämner att det faktiskt ju finns en positiv sida av myntet och det är ju just att denne person tänker på henne, minns henne med glädje och undrar vad som händer i hennes liv? Så har jag ofta sett det att hör gamla ex av sig så beror det ju på att en har gjort en intryck på den personen.

SAMTIDIGT, så finns det ju så många andra aspekter, som en ska komma ihåg. Ja, absolut, det ÄR fint att de kommer ihåg dig, tänker på dig och allt det där MEN iom att de tar kontakt kan de störa din sinnesfrid, få dig att tänka massa saker och att du börjar tänka tillbaka på den tiden ni hade och att kanske, KANSKE, det kan bli något igen?

Min kontakt med mitt ex böljade fram och tillbaka, från att vara intensivt till att vara noll. Han kunde ibland säga efter en lång intensiv kontakt att han gillade att mitt huvud var fyllt av honom och inte ute efter att leta efter andra. Vilket gjorde mig lite smickrad men också sjukt arg. Vem var han att uppehålla mig i mitt liv?

Det är en svår balansgång det där med kontakt och ingen kontakt med ex. Hur brukar ni göra? Hur känner ni för det där?