VAD ÄR ROMANTIK FÖR DIG?
2922
post-template-default,single,single-post,postid-2922,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

VAD ÄR ROMANTIK FÖR DIG?

Vi postade bilden nedan på vårt Instagramkonto för ett tag sedan.  Jag ställde frågan om folk ville ha denna typen av romantik. im-sorry-where-are-y-al-finding-these-guys-at-3079261

Vad jag förstår på de kommentarer som vi fick vill våra följare ABSOLUT INTE ha denna typ av romantik. Vi fick svar som:

”Nej tack!”

”Creepy”

”Trams”

”Bara fula killar som håller på så pga de är rädda att förlora en”

Jag blev faktiskt lite förvånad? Trodde att folk skulle vara mer positiva till rosor och just denna typen av romantik i livet. Så nu undrar jag inte helt otippat vad det är ni följare definierar som romantiskt om det nu inte är detta? Är det mer vardagsromantik som är grejen? Någon som tar tvätten eller lagar middag? Kan inte du berätta vad romantik är för dig i kommentarsfältet?

 

2 Comments
 • Profilbild

  Singelkillen

  13 november, 2016 at 15:27

  Blev också lite förvånad över de fyra exemplen som du tog upp.
  Skulle vara intressant att se vad kommentarslämnarna skulle tycka var romantiskt.

  Romantik för mig är att en partner lägger ner det där lilla extra engagemanget för att visa sin uppskattning för den andre.
  Att ta disken efter en vanlig middag i veckan tar jag lite som att det ingår i vardagsrutinen.
  Om man väger in disken i ett ”paket” där även en lite lyxigare middag ingår kan det vara något som jag skulle kunna uppfatta som en romantiskt gest.
  För mig behöver det inte vara storslagna saker i sig, utan det är just det där lilla extra för att visa uppskattning för den andra i förhållandet.

 • Profilbild

  "Orden vi älskar med. Blädderordbok om kärleksrelationer"

  9 november, 2016 at 20:56

  I vår bok finns denna definition: ”Något som skiljer sig från vardagen, som bäddar in och framhäver mjuka och kärleksfulla aspekter, eller storslagna upplevelser som att titta på solnedgången tillsammans. Romantiken skiljer sig från det praktiska och rationella, men även från det grovt sexuella. Ordböckerna har som en deldefinition att det är något orealistiskt över det romantiska. Och man kan ju fråga sig om en lång relation kan vara romantisk rakt igenom.”