NÄR GÅR DEJTANDET TILL FÖRHÅLLANDE?

När går man egentligen från att dejta till att vara i ett förhållande ? Jag har ingen aning om det finns någon standardregel när det gäller detta? Vissa verkar ju dejta folk i ÅR och DAGAR utan att det blir något av det och vissa träffas en gång och sedan ligger det bilder uppe på varenda socialt medie som finns med taggarna #kärlek #mannen/kvinnanimittliv #lyckligtjej/kille osv.

Å ena sidan känner jag själv att jag inte skulle vilja träffa någon i flera år utan att det blir nått. [Känns som det är slöseri med tid?] Å andra sidan skulle jag inte heller anse mig vara i ett förhållande efter att ha träffat en person några få gånger. Jag antar att jag skulle vandra på den gyllene mellanvägen [om jag nu haft något på G] eller nått.

För min del får folk göra lite som dom vill. Vill du berätta för alla du möter att du är i en relation efter att ha träffat en person en gång så gört! Vill du inte definiera vilken relation du har till någon som du legat med/rest med/hängt med i flera år gör det inte! Alla får göra som de vill, det är ju det som är så fint med livet!

 

Relaterade Inlägg