HUR LÄNGE SKA MAN TRÄFFAS EGENTLIGEN?
246
post-template-default,single,single-post,postid-246,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

HUR LÄNGE SKA MAN TRÄFFAS EGENTLIGEN?

På senaste tiden har jag hört många som pratar om hur dom dejtar en person som dom gillar [vi kallar den XX]. Dejtandet har pågått i flera månader/år men det blir aldrig seriöst. XX  säger saker som;

”Men vi behöver väl inte definiera vår relation”

”Kan vi inte bara ha roligt”

”Jag är rädd för relationer och vill ta det lugnt”

”Jag gillar dig men vi kan väl ha det öppet”

Samtidigt som XX inte vill ha en seriös relation låter hen inte heller personen dom dejtar gå vidare till något annat. Så fort intresset börjar svalna hetsar hen sig tillbaka in i livet, visar massa intresse och blir svartsjuka när personen dom dejtar går vidare.

Det är absolut inget fel att ha en lättsam relation där man träffas när det passar men hur länge kan det pågå? När den ena personen i relationen så uppenbart vill ha mer så känns det inte särskilt rättvist? För att ett sånt upplägg ska funka måste ju båda personerna i relationen vara på samma spår. Det går inte att en är superkär och vill ha ett seriöst förhållande medans den andra ”håller det öppet”. Jag tycker att det är otroligt självupptaget. Att uppmuntra en persons känslor, men sen backa så fort det blir lite allvar. Att hålla på så här i månader/år är en alldeles speciell nivå av douchighet.

Man kan kanske tycka att det ligger på den person som är mest intresserad att ta beslutet om en fortsättning men det är ju ofta svårt att göra det när man är som mest kär. När det enda man vill är att träffa hen och man känner tacksamhet för minsta lilla gest, minsta lilla ord, samtal eller sms.

Jag tycker att ni alla där ute som uppmuntrar folk och viftar med en illusion om en seriös relation under långa perioder när ni egentligen inte alls har något intresse av det ska fundera igenom varför ni håller på så? Om det är rättvist mot den personen som ni gör det mot?

Och ni som fastnar i denna typen av relationer med personer som inte vill ge er hundra procent; Ni vet att ni förtjänar bättre. Alla förtjänar en partner som prioriterar just dig och som vill satsa på er relation.

ladda ned