DET ÄR MODIGT ATT NÄTDEJTA
2197
post-template-default,single,single-post,postid-2197,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

DET ÄR MODIGT ATT NÄTDEJTA

Mark Levengood pratade om hur han tyckte att det var modigt att nätdejta i förra säsongen av serien ”Tro, Hopp och Kärlek”. Vilket fått mig att fundera kring detta. Jag kan själv inte se vad det är som är just modigt med att nätdejta, jag tycker att det bara är ett av många sätt att träffa nya människor. För mig känns det som att det blivit lika naturligt som att gå ut och träffa någon på en bar eller klubb. Det är ju egentligen i praktiken samma sak; man träffar och pratar med människor man inte känner och sen så kanske det utvecklas till en längre relation. Skillnaden är väl att folk generellt är mer påverkade alkohol när de är ute (höhö).

Jag kan köpa att nätdejting fortfarande anses vara lite out of the box för gamla människor men folk under 50 måste väl ändå hängt med på utvecklingen dom senaste åren? Eller är det fortfarande så att massa människor tycker att nätdejting är till för de personerna som är lite konstiga som hänger på nätdejtingsiter? Tycker ni att det är modigt att nätjdeta? Varför i så fall? Är det för att man öppet visar att man vill träffa någon som är modigt eller är det att man träffar främmande människor?

Dela gärna med er av era tankar kring nätdejtandet nedan=)