1423
post-template-default,single,single-post,postid-1423,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-9444

ÄLDRE MÄN OCH UNGA TJEJER

Jag måste få ta upp detta ämne som jag nämnde lite snabbt i ett inlägg för några veckor sedan. På till exempel Match är det en del äldre män som tar kontakt. Och när jag säger äldre män menar jag personer som är mellan 20-35 år äldre än mig. Om vi bortser ifrån att olika människor har olika ålderspreferenser och att ålder bara är ett nummer så vill jag nu säga:

VAD.I.HERRANS.NAMN

Vad är det som gör att en person som troligen har barn som är äldre än mig tycker att det är en bra idé att flörta loss? Detta händer främst i nätdejtingvärlden men it has been known to happen även IRL. Jag tycker att det är så märkligt? Vad är det dessa män tror att dom kan erbjuda? Knappast en långvarig relation med barn… eller? Dom kommer ju kola vippen långt innan mig om jag inte drabbas av en dödlig sjukdom, snubblar på mina egna fötter och slår i huvvet eller blir påkörd på väg till jobbet. Jag förstår inte heller vilket utbyte dom tror att vi ska ha? Det handlar ju inte om några år hit eller dit. Det handlar om en eller flera generationers skillnad. Visst kan man mötas över generationsgränser och yadi yadi yadi men jag ställer mig tveksam till att någon som föddes någon gång under 19hundrafrösihjäl kommer känna en connection över fransk hiphop, Minions eller vikten av Supernatural.

Jag har [såklart] en teori om att en del män ser mig och ser en ”utländsk” tjej och associerar detta med alla möjliga saker. Exempelvis att jag söker en äldre man som ska ”ta hand om mig” eller att jag kommer bete mig på ett visst sätt [läs laga mat, städa, vara undanfallande pga att dom har en kompis eller två som skaffat en tjej från *insert valfritt land* eller för att dom ”vet att dom däringa utländska tjejera vet hur man behandlar en man”]. OBS: jag säger inte att ”utländska tjejer” är så men jag är inte tappad bakom en vagn och jag har hört hur vissa människor pratar [alltid män], både i min egen ålder och äldre. Tråkigt för dessa gubbs att jag inte riktigt passar in på det där. Det kan ju också vara så att jag har helt fel och gubbar bara diggar mig för att jag ser så himla härlig ut.

Bryr ni er om ålder eller tänker ni mer :ju äldre desto bättre/oldie but goldie/män är som vin ju äldre årgång desto bättre OCH SÅ VIDARE?

3 Comments
 • olof.augustinsson

  13 september, 2016 at 07:48

  idiot,ingen vettig karl vill ha ett ”förhållande” medd en så ung tjej

  • Singelpodden

   13 september, 2016 at 08:35

   Nä känns inte riktigt rimligt! Men men alla har ju olika preferenser antar jag…

 • Pingback:COUGAR DEJTINGSITER - Singelpodden

  17 mars, 2016 at 06:05