NYA VÄNNER SÖKES
3408
post-template-default,single,single-post,postid-3408,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

NYA VÄNNER SÖKES

I avsnitt 89 av Singelpodden pratade vi en del om vänner och vänskap. Det är ju inte alltid helt lätt att varken bibehålla eller skaffa nya vänner i vuxen ålder. Vi har sett att det varit flera bloggare som skrivit olika inlägg där läsare har kunnat annonsera efter nya vänner och gensvaret har alltid varit enormt. Vi tänkte att vi också skulle öppna upp för er som läser vår blogg att annonsera efter vänner även här. Kanske vill du ha nya vänner att gå ut med? Kanske har du flyttat till en ny stad där du inte känner någon? Eller så kanske du vill hänga med någon som vill dricka en kaffe och snacka om senaste avsnittet av SKAM? Oavsett vad du söker kan du lämna en kommentar här!

Skriv vem du är, var du bor och en mailadress som du kan kontaktas på så kanske 2017 börjar med en eller flera nya vänner!

8 Comments
 • Profilbild

  Christine

  5 januari, 2017 at 23:34

  Bra initiativ!

  Jag är en 30årig singel från Norrland men som bor i Sthlm sen två år tillbaka. Jag har några vänner här men vill gärna ha fler singelvänner att gå ut med, ta en fika eller prova nya singelaktiviteter med.
  Nästan alla på mitt jobb är i en relation så tackar inte nej till fler vänner.

  Förutom att jobba så gillar jag gymmet, spinning, segla, slalom, umgås med vänner, kolla på hockey och prova på nya saker. Gillar kultur, museum, teater och musik också. Öppen för det mesta med andra ord.
  Hoppas vi hörs!

  christine.Johansson@hotmail.com

 • Profilbild

  Kia

  5 januari, 2017 at 22:43

  Hej! Vilken rolig grej 😊 Jag bor i Sthlm, fyller 30 i år, har många vänner men vill gärna utöka min vänskaps krets. Pluggar just nu och gör det en bit utanför sthlm men inga större problem att ta mig någonstans. Älskar att resa, äger en bucketlist, tränar och umgås med vänner och familj. Utåtsätt.
  Ska man se det mer sanningsenligt så gillar jag absolut att resa men gör det för sällan, jag har en bucketlist men har glömt bort att det kan vara roligt att bocka av saker från den så den pryder mest min garderobsdörr. Jag tränar när jag kan men har varit skadad o sjuk i vinter, många av mina vänner har antingen ett väldigt tidskrävande jobb eller familj men självklart träffar jag dom så ofta som det går (alltså ganska sällan), min familj är utspridd i Sverige. Men, jag är en ganska glad prick för det, vågar testa på nya saker och gillar äventyr. Jag är också ett kontrollfreak (ibland), pluggar en humanistisk utbildning och försöker leva med att jag kanske inte är där jag trodde jag skulle vara i livet som snart 30 åring. Jag är rak och ärlig, har satsat alldeles för mycket tid på jobb och karriär och är nu mer intresserad av mig själv som människa, min uppväxt och olika beteenden men främst att leva ett liv som får mig att må bra! Jag älskar att fantisera och diskutera drömmar, använder ironi och är en jävel på att planera fester. Är du likadan? Eller kanske helt annorlunda och bara vill snacka, fika, käka, promenera eller annat så här av dig! 😊 kia_jonasson@hotmail.com

 • Profilbild

  Josefin

  4 januari, 2017 at 18:54

  Hej!
  Jag heter Josefin och är 24 år. Jag bor i Malmö och är student. Jag skulle vilja träffa vänner utanför skolan, kanske någon som bor i eller i närheten av Malmö mer permanent då flera av mina vänner åker hem över sommaren, men det är inget måste :). Jag gillar att bara hänga och prata om allt mellan himmel och jord, och ibland att gå ut. Har ganska ordinära intressen och är ganska glad.
  Maila gärna josefinpernilla@gmail.com

 • Profilbild

  Angelica

  4 januari, 2017 at 06:51

  Hej!
  Jag heter Angelica är 26 år och flyttade till Stockholm under hösten. Jag har inte hittat några vänner utanför jobbet och vet inte riktigt hur jag ska göra det heller. Jag är lättsam, glad, gillar att träna, gå ut eller bara fika på stan. Är det någon som är i samma situation och skulle vilja hitta på något? 🙂 Min mail är angelicafrohlen@hotmail.com.

 • Profilbild

  Vanja

  3 januari, 2017 at 22:36

  Jag heter Vanja och fyller 30 år i år. Jag jobbar som förskollärare i centrala Umeå.
  Bor någon mil utanför Umeå, på fritiden besöker jag gymmet.
  Finns det någon i 30 års åldern som vill snacka lite, i Umeå?! 🙂 maila vanjis_87@hotmail.com

 • Profilbild

  Karin

  3 januari, 2017 at 20:29

  Hej!
  Jag heter Karin, är 38 år och bor i Stockholm. Jag har många vänner men jag saknar vänner som är i samma situation som jag: singelmamma med barn. Det är en relation jag verkligen saknar och längtar efter! Min dotter är 8 år.

 • Profilbild

  Frida Svensson

  3 januari, 2017 at 16:18

  Glad och social 31-årig tjej som bor i Sthlm. Skulle gärna vilja ha fler singelvänner då många av mina vänner börjat skaffa familj och inte längre har lika mycket tid att hänga.

 • Profilbild

  Ingela Svensson

  3 januari, 2017 at 16:00

  Fantastiskt initiativ. Jag hoppar på direkt.
  Jag kommer spendera väldigt mkt tid i Örebro från och med slutet av januari pga av att jag ska plugga på Örebro universit. Jag känner knappt någon i Örebro Så därför ger jag detta en chans för att se om jag kan lära känna lite trevliga människor.

  Är ursprungligen från Stockholm, glas och trevlig om jag får säga det själv. Har nog väldigt ”vanliga” intressen, umgås med nära och kära, träning, resor, kultur, skratta, hitta på spontana äventyr och att lära mig nya saker.

  Är singel och har inga barn.
  Skriv gärna någon rad till Ingelasvensson@gmail.com 🙂

  Ta hand om er!