TRO, HOPP & KÄRLEK

Följer ni prästerna, diakonen och pastorn i SVT som söker kärleken? Jag gör, med förtjusta tillrop haha, då jag tycker programmet är så hjärtligt på något vis. Kanske är det Mark som ger programmet den känslan. Men det är kanske också för att det är inte lika ytligt som så många andra dejtingprogram. Jag gillar Daniel, från Uppsala. Han verkar vara en härlig kille som verkligen lever livet och kanske inte riktigt gjort plats för kärleken innan och jag ställer mig frågande om han är öppen för att göra det nu? Han verkar så intensivt vilja hitta någon som ska passa in i hans liv men att han inte tänker på att han ska passa in i någon annans liv? Känner ni likadant?

Vad gäller Filip så vet jag inte riktigt om han egentligen tycker om någon av tjejerna? Nu rök den ena ganska fort och en ny kommer in, men ja, jag vet inte redigt, vad VILL Filip egentligen? Svårt att säga…

Jessica, å andra sidan, vet ju precis vad hon vill och hon är så skön att hon vågar säga direkt att nähäpp, det här är verkligen inte någon för mig. Off you go, boys. Kanske lite VÄL tidigt men ändå, känner en verkligen ingenting, why the hell not, lixom.

Jag har inte lyckats skapa mig en åsikt om Jessicas dejtande än. Får återkomma på den punkten. Kanske för att jag tycker det är mer spännande med de andra tre.

Vad känner ni? Ser ni programmet?

Relaterade Inlägg