Serier

MARRIED AT FIRST SIGHT SEASON 2 – INGEN KÄRLEK?

Sanna

MARRIED AT FIRST SIGHT SEASON 2 – INGEN KÄRLEK?

Jag var ett stort fan av svenska versionen av ”Married at first sight” och även den amerikanska versionen säsong 1 där programmet faktiskt visade på att det gick att finna kärleken om en gifte sig vid första ögonkastet. Ni hittar de inläggen här och här. I säsong två får vi möta tre nya par, Jessica & Ryan, Sean & David och Jaclyn och Ryan.
married-at-first-sight-season-2-weddings
Jag skulle kalla denna säsong för KAOSsäsongen. Det var verkligen INTE mycket kärlek utan drama, drama, drama. I början verkade Jessica och Ryan som klippt och skurna för varann men efter smekmånaden händer det en del grejer som gör att dessa två gråter och skriker mer än kramas och mår bra. Utvecklingen de emellan urartar totalt och leder till slut till polisskydd. För vem får ni se i serien. Sean och Davina är två individer som inte alls passar ihop och det märks nästan direkt. De är fysiskt attraherade till varann men där tar det slut. Det finns inte mer mellan dom. Att Sean inte heller kan bjuda till gör inte situationen bättre. Ryan och Jaclyn börjar inte så bra men kärlek/attraktion växer faktiskt fram och är det par en tror och hoppas på mest under säsongens gång. Efter den 14 avsnitt långa säsongen får vi även se Married at first sight – six months later, hur har det egentligen gått? Om ni inte har ett intresse av att se serien, kan ni läsa om resultatet här. Annars rekommenderar jag varmt att se säsong två med, kanske mest för draman och kanske inte för att en tror på ett lyckligt slut vid giftemål vid första ögonkastet.

Jag vet att en säsong 2 av den svenska versionen är på G, den spelades in under förra sommaren och jag väntar spänt på att SVT ska annonsera ett startdatum för serien. Är det någon därute som har koll på när den kommer? Kommer ni titta?

/Sanna

2 comments

  • Profilbild

    Malin

    Jag var helt fast i första säsongen, var kan jag se andra säsongen?

    • Jag laddade ner den faktiskt, hoppas du kan hitta den på så vis;-)

Comments are closed.

Relaterade Inlägg