CALL THE MIDWIFE

Nu undrar ni säkert: Call the midwife? Singelliv? Singelpodden? Whut whut?

Jag ska förklara varför jag tänkte skriva om denna serie som har väldigt lite med singellivet att göra och mer med förlossningar och bebisar. Jo, jag har sett denna serie som för övrigt är något av en konstant gråtfest för mig (jag har i princip skvätt en tår i varenda avsnitt). Inte så mycket för bebisdelen men mest för att det är så många sidohistorier som är väldigt sorgliga/fina/romantiska. Hur som helst var det ett avsnitt som avslutades med ett så fint citat angående kärlek som jag postade på Instagram för nån vecka sedan.

”What I learned was that there where not versions of love, there was only love. That it had no equal and that it was worth searching for even if that search took a lifetime”.

Som vi pratat om i podden vid olika tillfällen tror jag på att det finns fler personer som är rätt i livet vid olika tidpunkter. Det behöver alltså nödvändigtvis inte vara så att det bara är EN rätt person där ute. Men som det står i citatet tror jag verkligen på att när det gäller kärleken så finns den där eller inte. Oavsett om det händer en gång eller flera. Att man ska träffa/vara ihop med någon som man halvgillar eller är ihop med för att man inte tror att det går att hitta någon som passar bättre känns orimligt.

Vad tycker ni?

2 comments

  • Profilbild

    Sunniva

    Åh. Precis så tänker och känner jag. Jag är trött på bullshit. På att försöka hit och dit och jamen kanske om bara osv. Och just också att nöja sig för att det kanske ändå inte finns nåt bättre. Näe! Jag vet precis vilken känsla och vilken kärlek jag letar efter, och hittar jag inte den så vet jag att jag har det bättre som singel. Och med det inte sagt att jag inte längtar och saknar, för det gör jag. Enormt. Men ska det vara så ska det vara stort och på riktigt, och det är värt att vänta på.

    • Jamen jag vill tro det jag med! Det är lätt värt att vänta på😊

Comments are closed.

Relaterade Inlägg