emelie jansson
Emelie Jansson
Sanna Nilsson
Sanna Nilsson

Emelie Jansson

Jag har en kandidatexamen inom media och kommunikation från Örebro Universitet. Sedan jag tog min examen så har jag testat olika jobba och landade tillslut på digital marknadsföring. Under senaste åren har jag fått flera coaching och ledarskapskurser samt utbildat mig mycket inom olika aspekter av digital marknadsföring.

Jag älskar nästan alla former av kultur och försöker ta vara på alla kulturmöjligheter som finns i Stockholm. Jag engagerar mig ofta i olika frivilliga projekt riktat mot barn och ungdomar. Genom Singelpodden har jag fått utlopp för andra stora intressen som är relationer och hur samhällets normer påverkar vilka val människor gör i livet.

Podden har gett mig möjligheter att möta många spännande människor. Genom våra gäster har jag fått ny kunskap om allt ifrån psykologi till vett och etikett inom dejting. Utöver podden driver jag företag och konsultar inom digital marknadsföring och du hittar mig på Awork Consulting.

Sanna Nilsson

Kommunikation har varit ett stort intresse för mig ända sen jag började skolan. Mina favoritämnen var språk och att lära mig andra språk var det absolut roligast i skolan. Att det senare skulle bli samtal och kommunikation i relation med singelliv och dejting som skulle ta en så stor del av mitt liv visste jag inte då men här är vi nu.

Jag har en kandidatexamen i inom media och kommunikationsvetenskap med fransk inriktning från Örebro Universitet. Varför talar vi som vi gör, hur talar vi och framförallt vad ska vi säga, på vilket sätt ska vi säga det för att nå fram till så många människor som möjligt?

Jag vill inspirera människor till att utveckla sitt dejtingliv och känna sig bekväma i att kommunicera kring sitt singelliv samt sin dejting. Parallellt med Singelpodden driver jag företaget Sann Communication där jag jobbar som dejting och relationscoach .