Warning: array_flip() expects parameter 1 to be array, bool given in /storage/content/99/207099/singelpodden.se/public_html/wp-content/themes/stockholm/framework/lib/qode.icons/qode.icons.php on line 565
OM OSS
Välkommen till Singelpodden som drivs av Emelie och Sanna! I Singelpodden dissekerar vi singellivet, inget ämne går oss förbi. Oftast tar vi oss an ämnen själva men ibland bjuder vi in gäster för att ta hjälp att diskutera och analysera. Du lyssnar på vår podd där poddar finns. Ibland anordnar singelevent och vill du ha information kring när det är på gång kan du gå med i vår grupp Singelpoddens Singelvänner på Facebook. Har ni något kul att berätta, erfarenheter att dela eller en rolig historia på lut och vill maila någon av oss separat? Använd då mailadresserna; emelie [at] singelpodden.se sanna[at ]singelpodden.se Tycker du om vår podd och vill stötta vårt framtida arbete? Bidra då gärna på Patreon. Singelpodden spelas in, klipps & redigeras av Emelie Jansson & Sanna Nilsson.
singelpodden
18859
page-template-default,page,page-id-18859,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444,elementor-page elementor-page-18859

Om oss

Singelpodden drivs av Sanna och Emelie. Podden startades 2015 och vi har sen dess släppt ett avsnitt i veckan året runt. Vi har runt 25 000 lyssningar och ett stort engagerat följe på Instagram och Facebook.

 

Vår ambition är att uppmuntra till en mer nyanserad bild av vad det innebär att leva som singel i dagens samhälle. Vi vill bidra till att en som singel ska känna sig mindre ensam med sina tankar och funderingar. 

Vad gör vi utöver poddandet?

  • Vi anordnar regelbundet singelevent, både online och offline, du kan läsa mer om de här.

 

  • Känner du att du inte får så många matchningar som du önskar? Eller att det är svårt att välja bilder? Vi hjälper dig med din datingprofil på valfri datingsajt. Läs mer om det r.

 

  • Vill du samtala med oss om ditt singel och/eller datingliv? Behöver du pepp eller någon att bolla med någon utomstående? Boka en timmes samtal med någon av oss här.

 

  • Vill du vara med i ett forum där du kan diskutera med andra singlar? Gå med i vår grupp Singelpoddens Singelvänner på Facebook här.
team_image
Grundare

Emelie Jansson

team_image
Grundare

Sanna Nilsson

Kommunikation har alltid intresserat mig, ända sen jag började skolan. Mina favoritämnen var språk och att lära mig andra språk var absolut roligast i skolan. Att det senare skulle bli samtal och kommunikation i relation med singelliv och dejting visste jag inte men här är vi nu. Jag har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap med fransk inriktning. Varför talar vi som vi gör, hur talar vi och framförallt vad ska vi säga, på vilket sätt ska vi säga det för att nå fram till så många människor som möjligt? Jag vill inspirera människor till att utveckla sitt dejtingliv och känna sig bekväma i att kommunicera kring sitt singelliv samt sin dejting.