MÅNDADENS DEJTINGSITE – TESTAR MATCH.COM
1154
post-template-default,single,single-post,postid-1154,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

MÅNDADENS DEJTINGSITE – TESTAR MATCH.COM

match

En kompis till mig reggade sig på Match.com och jag ville såklart inte vara sämre så jag reggade mig också. Som ni säkert vet är Match en dejtingsite som man antingen betalar för eller använder gratis. Väljer man gratisversionen har man inte tillgång till någonting i princip. Man får möjligheten att skapa en profil och se att folk besökt en profil, skickat meddelande eller flörtat men man ser inte vem som gjort det. Vill man se detta måste man betala. Det går att välja olika prenumerationer. En månad, tre månader, sex månader osv. Väljer du en prenumeration kan du också ladda ner deras app.

Hur sätter man igång?

Till skillnad från alla nya dejtingapparna fyller man i en hel massa info på Match. Vem är du? Vad du gör på fritiden? Vem vill du träffa? Vill du ha barn? Vilken kroppstyp har du/vilken kroppstyp söker du? Söker du singlar, änkor/änkemän, separerade? Osv osv [för många frågor enligt mig]. Jag tänker att detta å ena sidan är bra för det går att vara väldigt specifik men å andra sidan är det mindre bra just för att man är så specifik. Lätt hänt att folk har så många krav i sin lista att det blir orimligt. Vidare är jag rätt övertygad om att folk har noll självinsikt och i första hand fyller i info om den person dom vill vara snarare än den dom faktiskt är. Men vad vet jag.

Vad kan man göra då?

På Match finns det flera olika sätt att meddela någon att man gillar dom. Betalar man kan man skicka en flört, spara en person som sin favorit samt skicka meddelande. Det finns också en funktion som påminner om Tinder där man kan ”swipa” höger eller vänster på olika profiler.

Mitt första intryck?

Eeeeh. Alltså jag ska inte vara den som är den men hittills har folk som kontaktat mig varit i femtioårsåldern och uppåt. Jag har mycket att säga om gubbar som jagar efter tjejer som är mer än 20 år yngre än dom själva men jag avvaktar med att säga något om det till en annan gång. Jag ska försöka ha ett öppet sinne och kommer förmodligen ha en hel del material till inlägg framöver. Mitt mantra är ALLT FÖR PODDEN. Haha!

/Emelie

1 Comment