MÅNADENS DEJTINGSITE – MÖTESPLATSEN

Månadens detjingsite blir Mötesplatsen som ni förstår från rubriken. Mötesplatsen är en klassiker som funnits på nätdejtingmarknaden sedan urminnes tider (alltså 2001) och siten beskriver sig själva som en av Nordens största dejtingsiter med 140 000 aktiva medlemmar.

När du registrerar dig får du fylla i information om dig själv. Exempelvis färg på ögonen, längd och om du har barn osv. Du måste svara på samtliga frågor för att komma vidare. När du väl fyllt i all info som behövs kommer du in på siten och Mötesplatsen har skickat ett meddelande med mer information om hur du ska maximera din tid på siten (tipset är att du ska ladda upp en profilbild). Som vanligt kan du välja vilken ålder du söker, om det är killar eller tjejer du är ute efter och var i Sverige dom finns. Profilbilder ska godkännas av Mötesplatsen och innan den blir godkänd eller om du saknar profilbild går det inte att gå in på folks profiler.

När du skapat din profil har du tillgång till siten motesplatsen.se och du kan även ladda ner en App som finns till Andriod och Iphone. Som jag uppfattar det går det att skapa en profil och hänga på siten utan att betala något men om du verkligen vill kunna läsa alla meddelanden och ta kontakt med folk måste du betala. Det finns 3 medlemskap att välja mellan.

  1. 6 månader – 149 kr/månad vilket blir 894 kr totalt.
  2. 3 månader – 199 kr/månad vilket blir 597 kr totalt.
  3. 1 månad – 299 kr

Viktigt att tänka på är att oavsett vilket medlemskap du tar kommer dom fortsätta dra pengar från ditt konto varje månad om du inte säger upp medlemskapet. Alltså tar du 1 månads medlemskap kommer det dras pengar månad två om du ej sagt upp det.

Man kan göra ett SUPERAMBITIÖST test på sidan som är uppdelat på olika områden. Det går ut på att man svarar på massa frågor om personlighet, värderingar, intresssen, samliv m.m. och utifrån vad man svarar där kommer det upp folk som man eventuellt skulle matcha med. Det kommer upp ett påstående och sen ska man välja hur väl det stämmer in på en själv. Några frågor som jag reagerade på var huruvida man tvättar händerna efter toa, byter underkläder varje dag eller duschar varje dag. Alltså jag UTGÅR IFRÅN att alla människor tvättar händerna när dom varit på toa? Är inte det självklart??

Hur som helst. När man svarat på alla frågor får man en sammanfattning av sin person och förslag på en person som man passar med. Jag fick förslag på en tjomme i Solna som jag matchar med till 86%. Får återkomma till er om jag någonsin träffar denna människa. Resultatet på testet stämde faktiskt rätt bra in på min egen uppfattning om mig själv så det var ju betryggande. Tycker att det är en rätt bra funktion ändå. Efter att jag gjort testet så står det på vissa profiler med hur många % vi matchar och även om det inte säger något om ifall man kommer överens eller inte ger det ju en fingervisning om hur mycket eller lite man har gemensamt.

Är det någon som testat Mötesplatsen och kan ge oss lite historier därifrån?

 

1 comment

Comments are closed.

Relaterade Inlägg