MÖTESPLATSEN – SISTA UTVÄRDERINGEN
1941
post-template-default,single,single-post,postid-1941,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

MÖTESPLATSEN – SISTA UTVÄRDERINGEN

Här kommer en sista utvärdering av Mötesplatsen och nedan kan ni läsa en sammanfattning av denna site.

Helhetsintryck

Mitt helhetsintryck av Mötesplatsen är att det är seriös site med många ambitioner. Upplägget påminner mycket om andra dejtingsiter och man får vad man förväntar sig. Möjligheten att göra ett rätt så omfattande personlighetstest där man ser får se vilka singlar i ens omgivning som matchar utifrån svaren tycker jag var en mycket bra tjänst. Ni kan läsa mer om vad jag skrev om detta här.

Funktion

Mötesplatsen har både en site och en app. Både siten och appen är lättnavigerade och det är tydligt vad du kan göra. Jag skulle säga att siten är något bättre än appen men båda är definitivt användarvänliga. Du kan söka singlar i hela Sverige och du kan välja kriterier som exempelvis ålder och i vilken del av Sverige du vill rikta in dig på. Det går även att söka på betalande medlemmar, om folk har foton och utifrån matchningstestet.

Medlemskap/Prenumerationer

Det finns 3 olika medlemskap där en betalar att välja mellan just nu och ni ser dessa nedan. Det går även att registrera sig utan att betala men då har du inte tillgång till alla funktioner.

  1. 6 månader – 149 kr/månad vilket blir 894 kr totalt.
  2. 3 månader – 199 kr/månad vilket blir 597 kr totalt.
  3. 1 månad – 299 kr

Slutord

Jag tycker att Mötesplatsen ger en vad man betalar för. Varken mer eller mindre. Det enda jag tycker varit lite trist är att det inte verkar finnas jättemånga användare här? Mina kriterer har varit män mellan 30-40 och som bor i Stockholmsområdet och det är samma personer som kommer upp om och om igen. Som jag nämnt tidigare verkar också många på denna site är lite dramatiskt lagda. Folk berättar om att de ska avsluta sina medlemskap eller att de bara tycker det finns golddiggers på siten. Skittråkig approach tycker jag.