MÅNADENS DEJTINGSITE
1226
post-template-default,single,single-post,postid-1226,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

MÅNADENS DEJTINGSITE

Egentligen hade jag tänkt att utvärdera Happy Pancake under februari men jag har noll inspiration eller intresse just nu så skjuter det framåt. Känns inte som det kommer bli en bra utvärdering när engagemanget inte är med. Jag vill mest dricka te och smula omkring hemma.

Överlag är jag rätt less på hela internetdejting grejen. Det kräver så himla mycket tid? Dels att en ska ha en app/sida, uppdatera den, lägga upp sina bilder, börja chatta med folk, upprätthålla en konversation och sedan eventuellt träffa den personen. Kommer man så långt som till en dejt är ju minimum tiden man har lagt lätt en timme, oftast mer. Jag tänker att det kommer kännas mer peppigt att gå på dejter när det är lite mindre grått och deprimerande ute.

Berätta för mig, hur har ni det? Dejtas det loss eller smular ni omkring?

 

4 Comments
 • Profilbild

  Sandra

  10 februari, 2016 at 14:07

  Jag har hängt på Happy Pancake ett tag men där råkade jag endast ut för oseriösa killar. Har varit med på Match sen i början av dec. Varit på 2 dejter med bra och seriösa killar. Men inget ”pirr” i magen och inget gemensamt. Nu ska jag snart på semester men när jag kommer hem så ska jag nog prova Elitsinglar.

  Tack för att ni poddar om singelskapet!

  • Profilbild

   Singelpodden

   10 februari, 2016 at 14:48

   Och tack för att du lyssnar! =) Hör gärna av dig och berätta om Elitsinglar, vore grymt spännande att höra om! //Sanna

 • Profilbild

  Evelina

  8 februari, 2016 at 22:18

  Smula omkring 😍 så mysigt de lät! Precis vad jag gör 😊 Noll intresse lr inspiration att dejta. Det kanske kommer lagom till våren.. eller inte 😅 Alla mina vänner blir sambos, skaffar barn, köper hus, skaffar barn två, pratar om att skilja sig 😱 Jag står o trampar och orkar inte äns anstränga mig för att hitta en dejt 😅 pojkvän vad är äns det? 😂😂

  • Profilbild

   Singelpodden

   8 februari, 2016 at 22:22

   HAHA jamen ELLER HUR. Palla med ibland asså=) /Emelie