MÅNADENS DEJTINGSITE – PRENUMERATIONER PÅ MATCH
1288
post-template-default,single,single-post,postid-1288,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

MÅNADENS DEJTINGSITE – PRENUMERATIONER PÅ MATCH

För er som vill signa upp er på Match så finns det en del olika prenumerationer och tilläggstjänster att välja mellan och jag tänkte att jag skulle lista dessa här. (Det går att starta en profil utan att betala men då har man begränsad tillgång till tjänsterna).

Antal månader

Antingen kan man signa upp sig på 1, 3 eller 6 månader. Viktig att tänka på är att om en inte avslutar sin prenumeration så förlängs den automatiskt.

Kostnad

Just nu varierar kostnaden lite beroende på hur många månader man väljer att signa upp sig på.

  • 1 månadsprenumeration – 396 kr / månad
  • 3 månader – 189 kr /månad (det blir alltså 567 kr)
  • 6 månader – 99 kr / månad (det blir alltså 594 kr)

Tilläggstjänster

Plus – Få läskvitton på skickade mail, surfa offline och hantera vilka som kan ta kontakt med dig. Detta tillägg kostar 69 kr/ månad.

Premium – Få kontakt med medlemmar även om dom ej prenumererar, få förtur på att presenteras för nya medlemmar. Detta tillägg kostar 89/kr månad.

*vill man ha både Plus & Premium finns det ett paket som kostar 139 kr/månad.

Booster – Du kan göra din profil extra synlig med booster och hamna högre upp i sökresultaten. Man kan välja på att köpa 1, 10 eller 5 boosters och du betalar en engångskostnad som variera beroende på vilken du väljer.

Avsluta kontot

Vill du avsluta ditt konto är det inte helt tydligt varken var man gör det eller hur man gör det. När du väl hittat var du kan avsluta är det viktigt att du verkligen kollar att du avslutat och inte bara dolt din profil. Det är flera steg för att avsluta och det gäller att gå hela vägen till sista steget.

Övriga punkter

Match skickar ca etthundratusenmiljoner mail till dig om du inte väljer bort det på din profilsida. Tanken är säkert god men det är SJUKT störigt. Man får mail när nån besöker profil, mailar, flörtar, man får mail när Match vill tipsa om något osv. MAILEN SLUTAR INTE KOMMA.

När det gäller prenumerationer och tilläggstjänster måste man vara med på bollen när det gäller Match. Jag tycker att hela upplägget gör det lätt att man blir vilseledd. Dels är extra tillägg förvalda när man registerar sig och man måste själv BORT saker innan man godkänner vilket kan vara lätt att missa. Dels måste man själv aktivt avsluta sin prenumeration även om man valt en prenumeration på ett visst antal månader. Annars kommer Match fortsätta dra pengar.

Ni kan läsa mer om första utvärderingen här! 

/Emelie