MÅNADENS DEJTINGSITE – HAPPY PANCAKE OCH PROFILBILDER
1729
post-template-default,single,single-post,postid-1729,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

MÅNADENS DEJTINGSITE – HAPPY PANCAKE OCH PROFILBILDER

Nu har jag hängt på pannkakan i lite över en vecka och jag tycker att siten funkar bra rent praktiskt. Man får precis det som man kan förvänta sig av en gratis site. Inget mer. Inget mindre. Det finns rätt mycket folk och en så länge har jag inte fått några otrevliga meddelanden eller konstiga förslag. Något som jag har noterat är att folk inte har jättebra profilbilder. Jag skulle till och med dra det så långt som att väldigt många har riktigt dåliga profilbilder. Varför är det så undrar jag?

Jag tänker att folk som reggar sig på en site som är gratis inte lägger ner så mycket tid på vilka bilder dom väljer ut. Upplever att det är lite samma grej på Tinder och när jag tänker på det så är det samma sak på Match så de kanske inte handlar om huruvida en site är gratis eller inte? Anywho. Mina teorier är att folk:

  1. Inte bryr sig.
  2. Inte vill visa sina ansikten ordentligt för att man antingen skäms eller har en partner som man försöker vara otrogen mot.

Jag pratar alltså inte om huruvida man ser bra ut eller inte utan att bilderna är av så himla dålig kvalité. Jag har noterat några återkommande teman.

  • Bilderna är tagna med nån kackig webkamera så bilden är supergrynig och mörk.
  • Bilderna är tagna på en miljon mils avstånd så personen syns som en liten prick i horisonten.
  • Bilderna är tagna så man ej ser ansiktet överhuvudtaget. Vissa tar ju endast kort på sin överkropp eller utvald muskel för att visa hur vältränade dom är. Antar också att dessa personer lägger upp dessa bilder för att illustrerar att det bara vill liggas. Sen är det personer som inte verkar vilja stå för att dom är på en dejtingsite och därför döljer ansiktet helt eller delvis.
  • Bilderna är tagna på en grupp personer. Hur är det meningen att vem det är som har profilen? Är det han i mitten eller han till höger? Eller kanske han som man endast ser ena ögonbrynet på i vänstra hörnet? WHO KNOWS.
  • Bilderna är tagna ur sjukt osmickrande vinklar. Snett nedifrån så man ser rakt upp i folks näsor verkar vara en återkommande favorit.

Jag är själv ingen fotograf och jag har skitsvårt att fastna på bilder men jag tycker ändå folk borde vilja lägga upp bilder som gör dom själva någorlunda rättvis? Även om man inte är en så kallad looker behöver man ju inte presentera sig själv på ett dåligt sätt. Är det så att folk bryr sig så himla lite om hur dom presenterar sig själva eller är det bara så att folk inte har förutsättningarna att ta ett vettigt kort?

Är det någon av er Singelpoddvänner som kan ge oss en status på hur det ser ut på tjejsidan? Är folk lika dåliga på att ha vettiga bilder?