DRAMATISKA PROFILTEXTER PÅ MÖTESPLATSEN
1814
post-template-default,single,single-post,postid-1814,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

DRAMATISKA PROFILTEXTER PÅ MÖTESPLATSEN

Jag har nu kollat på en hel del profiltexter på Mötesplatsen och skulle vilja prata lite om det här med hur man väljer att presentera sig själv. Det jag noterar är att det är en del män som verkar vara rätt så dramatiskt lagda med oerhört dramatiska profiltexter. Några exempel (inte direkt återgivna pga vill inte hänga ut någon men andemeningen är med):

  • Jag kommer ta bort min profil xx datum för det finns ändå ingen här som vill ha mig/folk är otrevliga/osv/osv.
  • Jag har gett upp på kärleken.
  • Här finns bara lycksökerskor/golddiggers.
  • Alla är så otrevliga och ingen svarar.

För det första. Varför berättar folk att de kommer ta bort sina profiler? Är det någon som bryr sig? Vill dessa människor att man ska säga: NEEEEJ, ta inte bort din profil! Plz staaaaaaay.

För det andra. Varför är folk ens på dejtingsiter om de har gett upp på kärleken? Vilken bild är det dessa personer vill förmedla till potentiella partners? Det känns ju knappast som man vill prata med någon som uttryckligen GETT UPP.

För det tredje. Finns det verkligen så många tjejer som frågar om pengar och vill att killen de träffar ska ha massa cash?

För det fjärde. Är alla verkligen otrevliga? Om ingen svarar, vad skriver du? Jag har blivit kontaktad av folk på samtliga siter som varit med som månadens dejtingsite som skriver EXAKT samma sak. Alltså samma person som skriver samma meddelande fast på olika siter. Tips från coachen: Det märks rätt tydligt när det är någon som copy pastear och skickar samma meddelande till alla. Jag kan förstå att man lackar ur om man skrivit till massa människor och aldrig får svar men om man inte ens kan bemöda sig med att lägga ner några minuter på ett personligt meddelande, då tror jag det kommer vara svårt att få napp.

Jag är ärligt talat rätt förvånad över hur folk väljer att presentera sig på Mötesplatsen [och dejtingsiter generellt]. Det känns som att bitterhet, uppgivenhet och en rätt otrevlig ton lyser igenom på så väldigt många. Vet inte om dessa personer inser det själva eller om det är så att de vill uppfattas som osköna människor?

1 Comment