2125
post-template-default,single,single-post,postid-2125,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

NY DEJTINGAPP – VISSLA.SE

Vissla.se

Uppmärksammade Vissla.se, en ny dejtingapp/site för alla kärlekstörstande och/eller sugna singlar där ute. Man kan logga in via hemsidan och det finns en app både för Itunes och Android. Som jag förstår det är detta en svensk dejtingsite (woop) och den är väldigt ny. När en läser Visslas egen beskrivning av sin tjänst så vill de vara ”din kompis i dejtingsfären” och att de erbjuder en ”trygg mobildejtingsite”.

Jag var såklart tvungen att sätta upp en profil för att undersöka närmare.  Du kan som hos de flesta andra skapa en profil med din Facebook, Instagram eller Twitter och när du gjort det tolkar jag det som att tjänsten är gratis. Det finns inget alternativ där du skapar en användare med användarnamn eller mail. När du väl skapat en användare måste du välja vad du söker (kön, ålderspann) precis som på de flesta andra tjänster av detta slaget. Det verkar inte vara massor av användare ännu men det känns ju rimligt i och med att det är en relativt ny dejtingapp/site. Jag måste testa Vissla.se ett tag innan jag kan säga bu eller bä men det ser rätt lovande ut ändå. Appen har en snygg design och är lättnavigerad av det jag sett hittills. Det verkar också tipsas om diverse singelevent till de som är medlemmar och sånt är ju trevligt tänker jag.

Är det någon av er som hunnit testat Vissla.se och vill dela med er? Kommentera gärna nedan=)

2 Comments
 • Andreas Hellmers

  10 juni, 2016 at 15:26

  Hejsvejs Emelie!

  Vad roligt att ni uppmärksammat oss!
  Du tror helt rätt. Vissla är en svensk site, och vi är ett stort team som ägnat ett helt år med hårt jobb, från tankar och ritbord till vad ni ser idag (och mer som komma skall!).

  Tack vare massor av kanonbra feedback från våra Medlemmar pågår just nu en stor ombyggnation, så vi hoppas kunna ge er en betyyyydligt mer lättanvänd app i början av juli. Vi kommer även bli tydligare med att vi är först i världen bland dejtingsiter med vår policy ”nolltolerans mot sexuella trakasserier”, samt att vi vill skapa en enklare och säkrare rapporteringskultur mot de som inte sköter sig. En kultur där den som rapporterar alltid får återkoppling från oss, och kan känna att hen gjort något bra för att skapa en tryggare #mobildejting. Den som blir rapporterad blir också upplyst, med förhoppning att man tänker till lite extra nästa gång man skriver med någon på Vissla – och förhoppningsvis generellt på nätet.

  Under året kommer även många fler (och nya) funktioner som bidrar ytterligare till säkerhet och att kunna sköta 100% kommunikation inne på Vissla, så man inte känner att man behöver ge ut t.ex. sin Facebook eller sitt telefonnummer för att ta nästa steg.

  Hos oss på Vissla använder vi helt enkelt ”Snacka snyggt, dejta trygg” som motto!
  Vi ses!

  Med Bästa Hälsningar,
  Andreas Hellmers
  Marknadschef @ Vissla.se

  • Singelpodden

   10 juni, 2016 at 17:27

   Hejsvejs
   Tack för infon:) Hoppas på succé!