SANNINGEN OM SINGELLIVET
479
post-template-default,single,single-post,postid-479,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

SANNINGEN OM SINGELLIVET

När höstmörkret börjar nalkas vet en att de flesta singlar börjar misströsta lite grann. Enligt undersökningar är det på sommaren det är fullt ös och man träffar folk till höger och vänster och dejtingen brukar vara på topp. Men hur är det på hösten?

Personligen gillar jag att dejta mer på hösten än på sommaren. Då kan en bestämma dejt på något mysigt kafé, vira halsduken fyra varv runt huvudet och ge sig ut på en promenad i det kyliga vädret med en het kaffe i handen eller glida in på någon mysig restaurang.
Mysighetsfaktorn på dejter är viktig för mig och därför är hösten den perfekta tiden.
Singlar känns också mer benägna att vilja ha någon att krypa upp i soffan med i höstmörkret och då är väl appar som Tinder, Bumble, Wingle eller Badoo bra att ladda hem och testa?

Några singlar som deppat ner sig kan du läsa om i nedan länk, lite roligt, lite tragikomiskt men mest skrattframkallande tycker jag 🙂
Sanningen om singellivet…eller?

Ha en härlig måndag!

/Sanna

2 Comments
 • Profilbild

  Mimmi

  5 oktober, 2015 at 12:42

  Jag tycker det är tvärt om, på hösten och vintern kan jag vara inne och slippa se alla lyckliga par 😉 Och paren verka inte vara lika lyckliga på hösten och vintern när de måste spendera tid inne tillsammans och irritera varandra så då känns det rätt ok att vara singel, hehe.

  • Profilbild

   singelpodden

   5 oktober, 2015 at 13:27

   Haha det är iofs väldigt sant, slippa se dom gå omslingrade…
   Jaaaaa så kanske de är, haha, helt klart bättre att vara singel då =)=)

   //Sanna