NYA DEJTINGAPPEN SINGLARSOMMINGLAR!
1793
post-template-default,single,single-post,postid-1793,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

NYA DEJTINGAPPEN SINGLARSOMMINGLAR!

Så har ännu en dejtingapp sett dagen gry. Den här heter SinglarSomMinglar. Den liknar Tinder och Happn extremt mycket med undantaget att man ser inga bilder. Endast en profiltext. Om du gillar profiltexten kan du swipa höger och gilla personen och du får då möjlighet att skriva till personen. Du får då även möjlighet att se en bild på personen. Det går inte att göra sin swipning ogjord, vilket är lite konstigt, så personen du sa ja till ligger alltid kvar som alternativ att skriva till.

Ganska rolig idé att en faktiskt får läsa presentation endast och sen se bilder. Det går emot allt vad ytlighet är och att vi faktiskt kan välja ”personligheten” innan vi väljer utseendet. Jag tror på den här appen, jag tror att den kan vara en skön uppstickare jämfört med Tinder och Happn och alla andra bild-baserade dejtingappar. Eller vad säger ni?
Det är grundare av Tinder som ligger bakom SinglarsomMinglar (eller som den heter på engelska, SinglesthatMingle) och jag antar de vill prova ett annat koncept och se om det är lika vinnande som Tinder har varit. Appen har tagit sig till Sverige och har en del användare redan så det är väl bara att prova den och se vad den kan erbjuda =)

 

 

April, april! (Inlägget ovan är inte äkta och SinglarsomMinglar finns tyvärr inte, men TÄNK OM! Jag hade älskat en app som denna! Jag var tvungen att lägga upp något sånt här för att vilken tidning eller hemsida gör inte det;)

2 Comments
 • Profilbild

  Johanna

  1 april, 2016 at 13:06

  Åh vad jag önskar att det här var sant! Superbra idé!

  • Profilbild

   SingelpoddenSanna

   1 april, 2016 at 13:59

   Jag med! Hade LÄTT reggat mig på en sådan dejtingsajt! Kanske ska starta en sån app =)