Let’s talk about andra dejtingsiter än Tinder
202
post-template-default,single,single-post,postid-202,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

Let’s talk about andra dejtingsiter än Tinder

 

Tänke jag skulle samla några av siterna som finns där ute. Några har jag testat och vissa har jag bara hört om.

Happy Pancake– Denna har jag testat själv. Jag uppfattade att det var en hel del speciella människor där. EN HEL DEL. Jag har hört om personer som mött sin kärlek där, flera stycken faktiskt. Jag var på en dejt från Pankakan en gång. Det var kanske den tråkigaste människan som jag någonsin träffat. Inget fel på honom förutom att han var så OTROLIGT tråkig.

Edarling – Detta är en site för “singlar med höga anspråk”. Vet inte riktigt vad det betyder och vilka singlar dom riktar sig till? Har inte ALLA människor höga anspråk? Det är väl inte så att folk överlag ba: “Nämen jag blir ihop med VEM SOM HELST. Jag skiter i allt. Bara det är en levande människa så är jag glad”. Eller så kanske jag har fel i det. Ibland kan en ju undra.

Elit singlar– Här har vi en dejting sida där en kan träffa “sofistikerade singlar”, så kallade elit människor. Utgår ifrån att denna sida har singlar med utbildning, som tjänar massa pengar och lever ett liv i sus och dus. En får ju vidare anta att alla som registrerar sig här tycker att dom är lite bättre än alla andra. Jag kan se framför mig vilken typ av killar en kan hitta här (utan att bygga detta på någon fakta). Särskilt när jag såg reklamen. XXX som jobbade som Managementkonsult och stod avslappnat i nått kök och pratade om att han använde sig av Elit Singlar. Managementkonsult. Need I say more?

Mötesplatsen – Mötesplatsen har ju funnits hur länge som helst (känns det som). Jag har aldrig provat men även denna sida har jag hört att folk har träffat kärleken på. Dock känns det mer som en sägen. Har aldrig träffat en riktigt människa som mött någon. Det är alltid en kompis till en kompis fasters pappas halvkusins dotter. Men visst det KAN vara sant.

Match.com – Denna sida hävdar att dom är Sveriges mest välkända dejtingsite. Det kan säkert vara sant. Jag har inte testat den men jag vet andra som har. Dock inte hört om någon som funnit kärleken. Men det är säkert jättemånga som gör.

Badoo– Badoo förtjänar en hel uppsats. Mest för att jag gått på mest dejter härifrån. Det var egentligen inget direkt fel på killarna jag träffade här. Dock hade dom alla en sak gemensamt. Varenda en av dem var socialt awkward på olika sätt. Jag vet att JAG är socialt awkward och då behöver jag sannerligen inte en person som är ännu värre i mitt liv. Inget klickande kan jag lova. Vidare så var det en del weirdos som kontaktade mig. Ett urval;

1. Unga killar som ville ha en “äldre kvinna”. Kan bara anta att dom ville pricka av någon lista över tjejer som dom skulle ha legat med. Har hört från vissa killar att det verkar finnas sådana listor bland folk. Typ: jag ska ligga med en äldre tjej, en gift kvinna, en från *valfritt land* osv.

2. Killar som gillar ”mörka tjejer”. Vi kommer prata om det i ett avsnitt längre fram och jag kan bara säga att jag inte så himla glad för den typen av uppmärksamhet. Känner sig inte särskilt speciell om jag säger så.

3. Den mest obehagliga och skruvade grejjen var en man som skrev att jag var söt. Jag tackade så mycket för komplimangen. Han fortsatte skriva och jag svarade inte direkt [på grund av att jag hade ett liv]. Från att ha varit det sötaste tjejen på siten gick jag till att vara (och jag citerar här) en jävla n**erfitta som kunde dra åt helvete. Tror även att han fick in n**erhora och några andra härliga saker. Det var någonstans här jag raderade mitt medlemskap. Jag blir RÄDD varje gång jag tänker på att en människa som först ska vara trevlig kan spåra ut sådär på en gång.

Ingen av dessa siter är på listan över favoriter. Men det kanske finns någon som har framgångshistorier som ni vill dela med er av?

1 Comment
  • Profilbild

    Sarah

    20 juni, 2015 at 19:16

    Jag provade Mötesplatsen för några år sedan, träffade några men det ledde inte till något och sedan ansåg jag mig inte ha råd med medlemskapet längre. HP har jag haft ganska länge, träffade mitt (numera och tack och lov såhär i efterhand) ex där och jag har varit på en del dejter med killar jag träffat där. Fast nu orkar jag inte längre och har lagt ner nätdejtandet. Det får gå som det går helt enkelt för jag är trött på krystade meddelanden fram och tillbaka i en evighet, tråkiga dejter och all jäkla vånda som hör till. Plus, jag vill inte skicka bilder på mina fötter till folk (jo den frågan har jag fått). Hehe