HINGE
625
post-template-default,single,single-post,postid-625,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

HINGE

Ända sen Tinder kom och tog över tronen som bästa och mesta använda dejtingappen har ingen kunnat hota dem. Nu tror sig en ny dejtingapp kunna göra just det.
Appen heter Hinge och lanserades som så många andra appar, i USA.

image

                

Men vad gör den annorlunda från Tinder, Humble, Wingle eller Bumble? Den ska inte vara lika fokuserad på bilder som Tinder. Än så länge har den fler kvinnliga medlemmar än killar vilket skiljer den från alla andra. Om det är positivt eller negativt låter jag vara osagt.
Appen är länkad till Facebook och man kan endast matcha med personer man har gemensamma facebookvänner med. Det ska även alltid finnas information om personen man matchar med, såsom vart de arbetar, vart de bor (område) och då som tidigare nämnt, vilka gemensamma vänner man har. Skulle det inte fungera med den du matchat med, baseras dina framtida val på de du tidigare matchat med. Den känner alltså av dina kriterier och vad du gillar, och kan då sålla åt dig. Appen har än så länge inte kommit till Sverige, men den börjar leta sig utanför de amerikanska gränserna och landar säkert snart hos oss.

Vad tror ni? Kommer Sveriges singlar flytta över från Tinder och börja dejta på Hinge?

Läs gärna hela artikeln här!

/Sanna

2 Comments
 • Profilbild

  Malin

  12 november, 2015 at 14:19

  Hej,

  Fy, inget för mig! Tycker det är tillräckligt illa att se gemensamma vänner på Tinder. Hemska tanke att verkligen skylta öppet för omgivningen att man nätdejtar. Även om man är en ”seriös” aktör är det ju för många förknippat med att ligga runt/vara oseriös/konstig osv. Iofs har jag så få vänner på FB att jag inte skulle komma ngn vart där.

  /M

  • Profilbild

   Singelpodden

   12 november, 2015 at 17:44

   Hur kommer det sig att du tycker att det är så hemskt att folk vet att du nätdejtar? 🙂 De är ju rätt vanligt att folk gör det idag tänker jag 🙂 //Sanna