VILKEN ÄR ER BÄSTA DEJT?
1876
post-template-default,single,single-post,postid-1876,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

VILKEN ÄR ER BÄSTA DEJT?

Jag hörde om den bästa dejtidén för ett tag sedan. Det var någon i nått sammanhang (som jag inte kommer ihåg, troligen nån artikel jag läst) som pratade om att de varit på en semmeldate. Den här personen hade alltså tagit reda på 3 schyssta cafén med semlor, tagit med sin dejt och promenerat mellan dessa ställen och provat en semla på varje ställe. Jag tycker att detta låter som en helt fantastisk dejtidé. Kanske inte att man ska boffa just semlor men det som jag tror många skulle uppskatta med detta är att:

Personen har tagit sig tid att kolla upp och planera en dejt.
Om någon tar sig tid att planera en dejt visar den ju att det finns ett genuint intresse och att hen vill göra något speciellt. Jag tror inte folk i allmänhet förstår hur många pluspoäng de skulle kunna få om de la ner lite tid på själva dejten om de nu bjudit ut någon. Det handlar inte om hur mycket pengar som läggs ner eller om att det ska vara en superextravagant aktivitet. Bara känslan av att någon lagt ner tankeverksamhet på en dejt tror jag gör att folk känner sig utvalda och blir mer positivt inställda till personen de träffar.

Har ni varit på en rikigt bra dejt någon gång? Dela gärna med er i kommentarerna nedan=)

2 Comments
 • Profilbild

  Märta

  17 april, 2016 at 17:47

  Hej! Angående semmeldejten så kan det ha varit i Wahlgren & Wistam-podden. Kid (Sofias son) berättade om en tjej som han hade träffat på tinder och bjudit ut på semmel-dejt där han hade kollat upp bra caféer i förväg. Jag tyckte att det lät såååå bra och gulligt!
  Kan tyvärr inte komma på en enda dejt som jag har varit på där killen i fråga har planerat något på det sättet. Känns lite tragiskt… 🙁 Jag hade också uppskattat om någon hade lagt ner tid för att planera. Om det sen hade handlat om att vi skulle gå och sätta oss på en viss parkbänk för att ljuset och utsikten var så fantastisk just där, eller att vi skulle besöka en diamantfabrik där jag fick ta så många diamanter jag ville spelar mindre roll (jag hade uppskattat parkbänken mest, det är mer ”jag”). Men, omtanken i att planera hade fått mig på fall.

  • Profilbild

   Singelpodden

   17 april, 2016 at 19:23

   Jamen du har helt rätt! Det var i deras podd som jag hörde om semmeldaten. Tråkigt att du inte träffat någon som planerat något på det sättet MEN förr eller senare måste det ju dyka upp nån som lägger ner lite extra tid tänker jag=)