1769
post-template-default,single,single-post,postid-1769,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-9444

VAD HÄNDE SEN I GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET? – DEL 1

Ja, vad var det egentligen som hände sen i gifta vid första ögonkastet? När kamerorna släcktes och experterna avslutade sina åtaganden?

Tyvärr star vi återigen med tre par som valt att skilja sig. Den här omgången fick vi bekanta oss med bland annat Eva och Per, och vi, tittarna, kunde snabbt konstatera att detta inte var en match made in heaven. Långt ifrån. Eva älskade golf, flärd och ytliga ting. Per var mer grundad, saklig och hade fötterna på jorden. Skulle de två kunna mötas i kärlek? Don´t think so.

Läste en artikel efter programmets avslut där Per säger att han avslöjat i avsnitt 8 att han nu har träffat en ny kvinna men att han nu, några veckor senare inte längre vill svara på den frågan, utav respekt för Eva. Vidare säger han att fortfarande undrar över vad det var för gemensamma nämnare de hade, han och Eva, som gjorde att de blev ihopparade. Han ser det fortfarande inte. Han har mått väldigt dåligt av att ha deltagit men ångrar sig ändå inte, han ångrar bara hur det blev, hur experterna matchade ihop dom. Han rekommenderar inte heller andra att delta i programmet. Han säger också att om han vore en av experterna, så skulle han hålla en låg profil framöver..

Jag tror att vi alla har ställt oss frågande till denna matchning. De hade verkligen INGET gemensamt eller ens samma världsbild. Eva upplevdes som elak rätt ofta och endast ute efter att göra saker på sitt sätt och lät aldrig Per ta plats och visa vem han var. Så nej, par 1 i Gifta vid första ögonkastet var verkligen helt misslyckat. Vad tycker ni? Trodde ni på Per och Eva?

 

Fortsättning följer…