VAD HÄNDE SEN I GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET – DEL 2
1783
post-template-default,single,single-post,postid-1783,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

VAD HÄNDE SEN I GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET – DEL 2

Inte heller slutade det lyckligt för Nina och Andreas. De verkade ändå ha något på G, tyckte jag, de kom bra överens, hade gemensamma intressen och respekt för varandra men Nina menade på att det aldrig utvecklades till kärlek från hennes sida och därför ville hon inte fortsätta vara gift med Andreas. Andreas, däremot, kände starkare för Nina och det syntes på honom hur ledsen han blev över hennes beslut.

Av alla tre paren i säsong 2, var Nina och Andreas det par jag trodde på mest. De verkade vilja bli kära i varandra, de kändes genuina och det kändes också som att de var dedikerade till att få det att faktiskt funka. Men känslor kan man ju inte trolla fram så blir man inte kär så blir man inte.

6 månader efter sista avsnittet får vi en update på hur det ligger till i Nina och Andreas liv – Nina har träffat kärleken och flyttat ihop med honom. Andreas har flyttat till Skövde för att plugga. Han berättar i Aftonbladet att om det är någon i Skövde som skulle vilja dejta honom så är det bara att höra av sig. Är det någon som läser detta, som bor i Skövde eller i närheten och föll för Andreas charm? Kontakta honom vettja! =)

Jag vet inte om jag tror på experimentets form, det här att man ska gifta sig det första man gör med en person och skulle nog inte rekommendera någon jag känner att delta MEN för oss åskådare som älskar serien och fallit för dess form och dess deltagare så hoppas jag innerligt att de gör en tredje säsong… kanske bara byta ut experterna och se om de lyckas bättre?