VAD HÄNDE EFTER BACHELOR?
3383
post-template-default,single,single-post,postid-3383,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

VAD HÄNDE EFTER BACHELOR?

Jag har ju sagt att jag sett Sebastian i Liljeholmen vid några tillfällen och nu fick jag veta att han är på G att flytta till Stockholm. Han har tydligen träffat en ny tjej. Aftonbladet gjorde en intervju med honom såhär 6 månader efter Bachelor tog slut (de spelade ju in i våras och under sommaren) och han verkar…. well, han verkar inte så ångerfull?
Han tycker att det är tråkigt att Jennie och Annica hamnade i kläm, att de blivit sårade, men han är inte nämnvärt ångerfull. Iaf så går inte ångern genom texten. Sen att tjejerna säger att han tagit kontakt med dom, säger han inte är sant. De hittar på.

Vem ska man tro på? Vad vet jag. Jag får känslan efter att ha sett alla avsnitt, att Sebastian inte är en så charmig och härlig kille. Han fick uppmärksamhet av 20 tjejer och efter programmet kunde han inte sluta jaga uppmärksamheten. Märk väl att detta är min analys, inget Sebastian sagt. Men något sådant måste det ju vara? Eller att varken Annica eller Jennie egentligen fick hans hjärta att slå lite extra utan att han bara valde en för att ha valt en och egentligen inte hade tänkt gå igenom med relationen?

Det roliga tycker jag är att Sebastian svarar på frågan om han kanske ska gå i terapi – vad ska jag göra det för? Vad har jag att lösa i en terapistol? Det är ju JUST sådana personer som inte tror att de behöver det som kanske behöver det mest. Jag menar, uppenbarligen har han problem med relationer, att hantera dom och kanske hade behövt se över varför han inte lyckas hantera detta på ett bra sätt? Eller vad tror ni? Vad har ni att säga om Sebastian?