TA EN BUSS OCH ÅK DEN
1150
post-template-default,single,single-post,postid-1150,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

TA EN BUSS OCH ÅK DEN

När vi pratade med Viktor Linnér i avsnitt 29 av Singelpodden sa han något som jag har gått omkring och finurlat på. Han hade en otroligt positiv inställning till dejtandet och såg allting som ett tillfälle att träffa någon han aldrig träffat och göra något som han aldrig gjort. Han embraceade verkligen hela dejtinggrejen och slängde sig ut som man säger. Eller som han sa själv; ”varför inte ta en buss och åka den?”. 

buss

Det jag har gått omkring och finurlat på är just det. Varför inte ta en buss och åka den? Min inställning till dejtande är generellt inte att jag ska ta någon jäkla buss. Jag tänker snarare att jag skiter i bussen och gör något annat istället. Denna inställning är ju rätt tråkig så mitt mål för framtiden är att jag ska ta fler bussar. Istället för att se dejtandet som något som är ansträngande ska jag försöka TA TILL VARA på det. Ta chansen att lära mig något nytt om mig själv, få möjligheten att möta personer som jag aldrig någonsin skulle träffat annars och göra saker som jag aldrig gjort innan. Jag vill vara mer positiv helt enkelt.

Vilken är er inställning till dejtandet? Är ni superpositiva Sune eller negativa Nisse?

/Emelie