BLOTTA SIG SJÄLV
2671
post-template-default,single,single-post,postid-2671,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

BLOTTA SIG SJÄLV

Lyssnade på Morgonpasset för någon vecka sedan där de hade en dejtingexpert med. En av frågorna som dök upp var HUR TAR MAN KONTAKT, VAD SKA MAN SKRIVA? Det verkade som att folk tycker att de lämnar ut sig när de skriver till någon. Jag tycker ju däremot att på Tinder, där du redan swipat att du gillar någon så är du redan utlämnad. Ni fick en matchning, you are good to go. Kör. Folk visste inte vad de skulle skriva och jag håller med om att bara ett HEJ, VAD GÖR DU, är tråkigt men följ gärna upp med frågor, hur ser din vardag ut, vad gör du helst en fredagkväll, osv osv, det finns ju 100000000 saker en kan fråga om.

När det kommer till andra sajter där du skriver till folk utan att ni godkänt varann så tycker jag inte man ska tänka på att en lämnar ut sig. Du visade bara uppskattning för den andra personen. Du gillar vad du ser, det är väl inget fel med det? Se till den amerikanska dejtingkulturen så visar de öppet när de ser något de gillar och vi borde anamma det mer. Våga stå för att du tycker någon ser bra ut. Sen att erkänna att man gillar någon är ju något helt annat. Haha, då snackar vi ordentligt utlämnande men det kommer en ju till längre fram i dejtingen så det är ett annat blogginlägg. Men att initialt säga, hey du där, du verkar skön, låt mig lära känna dig, tycker jag inte är en baggis. Vad tycker ni?