SINGELLIVET 2017
3265
post-template-default,single,single-post,postid-3265,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

SINGELLIVET 2017

Läste i senaste Amelia att det händer lite på dejtingsightfronten under 2017. För ska vi vara helt ärliga så är nog Tinder rätt ute snart, tror ni inte det? Iaf de i 30 års åldern verkar vara rätt trötta på denna app. Kanske är det de unga som fortfarande tycker den är bra?

Enligt Amelias undersökningar är det nischad dejting som gäller 2017. Gillar du röda näsor och stora öron? Prova Clowndejting. Vill du ha en intellektuell dejt?  Academicsingles.se. Om du jobbar i begravningsbranschen och vill träffa någon likasinnad? Dead-meet.com (Rätt nyfiken på denna måste jag säga)

Tydligen är GP igång med att snickra ihop en dejtingsajt också, har ni läst samma artikel kan ni matchas? Kanske kan vara ett vinnande koncept? Vad skulle ni vilja ha för nisch på dejtingsajt?