TRÖTT PÅ SINGELLIV
2821
post-template-default,single,single-post,postid-2821,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

TRÖTT PÅ SINGELLIV

Vad gör man när man tröttnat på sin status? När en når ett slutdatum och inte önskar något annat än att faktiskt få somna i någons famn, få vakna av att frukosten är serverad? Få skapa ett hem tillsammans med någon och faktiskt spåna på en framtid tillsammans? Vad gör man av alla känslor som bubblar i en och som inte kan stoppas? Som inte kan dövas hur man en försöker döva dom? Det finns många saker en kan ändra på i livet men att bli kär, att finna kärleken, det är något som universum styr över. Och vad gör man när universum inte gör som du vill?

Jag har ställt mig dessa frågor men aldrig riktig fått något svar. Ja, universum lät mig att möta en kille för ett tag sedan och jag tror på att alla en gång kommer möta den där kärleken. Men en vet ju inte när det händer! Så tills den dagen kommer, hur ska en orka fortsätta hoppas och tro? Hur ska en orka fokusera på andra saker än att Mr Right/ Mrs Right ska dyka upp?

Jag ville ha garantier. Vill ni ha garantier? Eller vill ni bara gå och längta och hoppas på att dagen kommer förr eller senare?

3 Comments
 • Profilbild

  Singelkillen

  23 oktober, 2016 at 15:51

  Jag hoppas verkligen att det är så att universum någon gång låter mig möta kärleken i hon med stort H. Tyvärr har jag under en ganska lång tid nu starkt ifrågasatt om det verkligen är så, och framförallt tvekat på min egen förmåga att faktisk kunna få någon intresserad av mig.
  Den där längtan efter att få känna både fysisk och psykisk närhet från en annan människa finns alltid med mig.
  Styrkan varierar däremot mycket, vissa dagar så är den bara där liksom och gör inte så mycket väsen av sig. Medan det finns andra dagar då den blir mig övermäktig, de dagarna är det nog lugnast för alla inblandade att bara låta mig vara ifred.

  För att låta de där dagarna bli så få som möjligt, är det för mig viktigt med fysisk aktivitet och att försöka umgås med kompisarna för att på den vägen tanka så mycket energi som möjligt.
  Vilket inte alltid är så lätt när de flesta i min omgivning är i förhållanden och har sitt att tänka på.

 • Profilbild

  Jenny

  20 oktober, 2016 at 14:40

  Jag vill ha garantier, men jag förstår ju att det inte finns några. Jag vill ju inte vara med någon som jag inte vill ha till 100% eller tvärtom… vara med någon som inte vill vara med mig till 100%.
  Ställer mig också den frågan – vad kan jag göra? Kan jag göra något annorlunda?

  • Profilbild

   SingelpoddenSanna

   20 oktober, 2016 at 15:20

   Det är så svårt ! Ska jag göra något annorlunda, ska jag gå ut med, ska jag dejta mer? Ska jag dejta mindre? Ska jag låta bli att tänka på det helt, tankarna kan göra en galen. Och hur vet man vad som får en att må bäst medans tankarna virvlar…. //Sanna