OVISSHET
2590
post-template-default,single,single-post,postid-2590,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

OVISSHET

Om en som singel försöker dejta och träffa nya personer för att kanske finna kärlek i en av dessa människor så är det ovissheten som dödar en. Känner jag. Hur vet jag när jakten är över? Hur vet jag när kärleken kommer att komma till mig? Jag gillar verkligen inte att leva i ovisshet och söker oftast garantier för att saker ska hända, ske eller komma till mig, men kärlek är ju just en sådan sak som en aldrig kan garantera. En vet aldrig när den ska slå till eller komma till en.

Många av er tänker säkert att det inte gör något, inte stör er, för den kommer när den kommer och en kan aldrig styra sitt öde. Men den typen av person jag är, så är jag som så att jag vill ha garantier. Fakta. Information. Helst av allt skulle jag ha velats föda med en livsstavla, hur tråkigt det än må låta. Där jag kunde se att 2017 kommer kärleken komma in i ditt liv, på riktigt. 2025 gifter ni er, skaffar barn 2028, och så vidare. Inte information om alla livets avseenden men kanske just denna aspekten hade get mig lite sinnesro att inte fokusera på att jaga kärlek.

Hur känner ni? Önskar ni garantier eller är ni fine med ovissheten?

2 Comments
 • Profilbild

  Snigel

  28 augusti, 2016 at 14:13

  Jag är din totala motsats. Jag älskar ovissheten. jag älskar att gå på en dejt och inte veta om vi kommer ha sex första kvällen och sen aldrig ses igen eller om vi knappt snuddar vid varandra men ser djupt i varandras ögon och avslutar med den mest bedårande kram. Det som sker det sker. Blir jag kär blir jag kär, har jag bra sex har jag bra sex. Bara jag haft kul och levt livet på vägen är det bra – oavsett slutresultat.

  • Profilbild

   Singelpodden

   28 augusti, 2016 at 14:27

   Vad roligt att höra att vi tänker så olika 🙂 Önskar ibland att jag kunde vara lite mer som du och inte sätta så mycket förväntningar och hopp på att det ska bli bra/fantastiskt osv, utan bara mer ta det för vad det blir. Oftast blir det ju bättre då, när man tar det för vad det är =)