HUR VET MAN?
1614
post-template-default,single,single-post,postid-1614,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

HUR VET MAN?

Ja hur vet man?  HUR VET MAN? Jag har många gånger tyckt om en kille utan att han vet och då hela tiden letat signs of him liking me too. Och vänner och bekanta brukar påpeka att beter han sig si, beter han sig så, då är han intresserad. Vilket jag började fundera på igår då en gammal vän hörde av sig igår. Han och jag möttes på em arbetsplats. Vi började prata på en AW som vårt företag hade och fortsatte sen chatta på internchatten dagligen i flera veckor. Vi bestämde oss sen, tillsammans med några andra, att göra en gemensam aktivitet utanför jobbet. Hela hans beteende, där han ville träffa mig hela tiden, prata med mig hela tiden, lägga flera timmar om kvällen på att snacka telefon sa mig, sa alla mina vänner, sa hela min familj (TYP) att han var intresserad.
När det sen avslöjades att jag tyckte om honom sa han att han inte alls var intresserad av mer än vänskap. Vet ni hur många timmar jag har analyserat det här? Hur jag kunde tro så fel, missta mig så fatalt. Jag är dock övertygad om att han tyckte om mig på något vis, mer än som vän men att det kanske inte var tillräckligt för honom att våga satsa på oss, eller något sånt.

Jag minns en annan kille, vi tränade på samma anläggning under några år och av någon anledning slog vi alltid följe till och från träningar. Vi ”råkade” alltid träna vid samma tid och gick till och från anläggningen vid samma tid. Vi höll oss alltid i närheten av varandra och fick alltid tillfälle att prata, berätta anekdoter och umgås trots att vi var där för att träna. Ingen av oss tog någonsin initiativet till att ses utanför träningen och efter ett tag dog det ut… Kanske var jag efter historien med jobbkillen rädd för att tolka fel, rädd för att lita min magkänsla som sa mig en sak men min erfarenhet sa en annan. HUR FAN SKA MAN VETA VAD FOLK KÄNNER?

Har ni varit i situationer där ni vänt och vridit på situationen, trott er veta att känslorna är besvarade och sen fått en kalldusch när killen/tjejen visat sig totalt ointresserade?