RÄTT PARTNER – RÄTT STJÄRNTECKEN?
1232
post-template-default,single,single-post,postid-1232,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

RÄTT PARTNER – RÄTT STJÄRNTECKEN?

Pratade med en av våra poddlyssnare häromdagen och hon nämnde att hon var intresserad av astrologi. Att killar kunde vara lite nedlåtande mot hennes intresse för stjärntecken.
Vilket fick mig att fundera. Kan stjärntecken påverka hur och med vem vi passar ihop? Jag läser allt som oftast mitt horoskop och jag känner ofta att jag identifierar mig med det som skrivs om stjärntecknet som jag är – oxe. Hittade en sida om astrologi där det listas vilka stjärntecken jag passar ihop med. Jag träffade E för över ett år sedan och han är kräfta. Om en OXE och en KRÄFTA står det:

Oxen ihop med Kräftan,
har många goda länkar till varandra.
Oxen är den praktiska, pålitliga och trygga,
Kräftan den ömmande och kännande.
Oxen trivs säkerligen med Kräftans mildhet och
Kräftan likaså med Oxens handfasthet
.

Jag tror att det kan ligga något i det. Samtidigt kanske en inte ska rata någon för att de har fel stjärntecken men kanske att det kan vara nåt folk tänker på? Hur tänker ni?
Stjärntecken

Vilket stjärntecken är ni? Tror ni på astrologi?

//Sanna

1 Comment
 • Profilbild

  Sebastian

  30 januari, 2016 at 20:36

  Vet inte om jag skulle kunna säga att jag tror så hårt på astrologi. Men visst kan jag känna igen mig en del i beskrivningen av hur mitt stjärntecken fungerar och är.

  Just stjärntecken är något som jag har med i urvalsprocessen när jag träffar någon, där litar jag till min magkänsla istället.

  Jag är oxe.