Emelies dåliga dejter del 2
173
post-template-default,single,single-post,postid-173,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

Emelies dåliga dejter del 2

Idag ska jag berätta om dejten jag hade med Mr S. Konstigaste första dejten i alla kategorier.

Han var sjukt tränad. Rätt så snygg. Jag var rätt så intresserad. Vi bokade in en dejt där jag trodde att vi skulle ut och käka i hans hoods. Detta var i Paris och jag åkte ut till förorten för att träffa honom. Han mötte upp mig och vi gick mot vad jag trodde var restaurangen. Han ville först inte riktigt säga var vi skulle äta och jag fattade ärligt talat inte var vi var på vägen förens vi var framme till platsen. Platsen var hans hem. I hans hem fanns hans morfar, mamma, syster, systerns barn samt hans bror. Detta var alltså FÖRSTA dejten och han bjuder hem mig till hans släktmiddag?! Där satt jag, i hans familjs kök och åt spaghetti med köttfärsås samtidigt som hans syster ville veta hur vi hade träffats.

01

Jag trodde jag skulle självdö och jag fattade ingenting.

Mr S sa efteråt att han tyckte så mycket om mig (efter att ha snackat och dansat med mig på en nattklubb EN gång) att han ville presentera mig för sin familj. I mina ögon måste detta ha varit en kille som var lite ÖVERPEPPAD på att ha flickvän.  Så här i efterhand tänker jag att hans familj kanske hade varit på honom om att han måste skaffa tjej så han tog tillfället i akt när han träffade mig. Skita i det här med att lära känna varann och bara köra på. Jag satt i alla fall där och försökte vara trevlig mot hans familj men efter en stund sa jag att jag var tvungen att åka iväg för att jag hade något annat bokat. Trots denna märkliga första dejt träffade jag honom några gånger till för jag hade hoppet om att han egentligen inte var så konstig. Tyvärr var samtliga dejter med Mr S askonstiga. Han fortsatte med att vara ”lite speciell” och efter några veckor slutade vi träffas helt.

Lärdomen av detta var att ett fint yttre inte hjälper om man är en konstig människa.