Emelies dåliga dejter del 1
171
post-template-default,single,single-post,postid-171,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

Emelies dåliga dejter del 1

Jag har haft så många kassa dejter genom åren så jag kommer dela upp mina i flera olika inlägg. Idag kommer jag berätta om mina dejter med mr Fyllekajja 1 och mr Fyllekajja 2.

Mr Fyllekajja 1

Vi träffades på en restaurang där jag och mina kompisar käkade middag. Han var väldigt och ville ha mitt nummer. Jag tyckte han verkade vara en rolig kille så jag gav det till honom och vi bestämde att vi skulle träffas på samma restaurang några kvällar senare. Vi möttes upp, började käka och han började dricka. Han drack och drack. Sen drack han lite mer och tillslut var han stupfull. Jag var i en del av stan jag inte kände till, hade inga pengar kvar på telefonen (detta var på kontantkortstiden) och kunde inte ringa någon jag kände. Efter middagen skulle vi gå ifrån stället tillsammans och ta tunnelbanan. Han raglade omkring hela vägen och när vi väl kom fram till tunnelbanan somnade han nästan ståendes i rulltrappan. När vi sen satte oss på tunnelbanan somnade han sittandes i vagnen. DREGLANDES. Det var helt sjukt. Jag vet inte om han var nervös inför dejten eller om han bara var en douchebag. Behöver  ju inte säga att jag aldrig träffade honom igen.

Mr Fyllekajja 2

Detta var en dejt med en kille som jag träffat ute. Vi möttes upp på en bar för att ta en öl. Jag är ingen stordrickare och brukar varken dricka snabbat eller mycket. Särskilt inte om jag är på dejt med någon som jag inte känner. Mr Fyllekajja två hade dock en helt annan inställning till det hela. Han beställde in öl efter öl till sig själv och mig trots att jag sa till honom vid ett flertal tillfällen att jag inte ville ha. Då jag som sagt dricker långsamt började han även dricka upp ölen som han beställt till mig ”för att dom inte skulle bli gamla”. Jag tror jag fick i mig en och en halv öl, han beställde två öl varje gång han gick till baren. Under dom timmarna vi satt hällde han säkert i sig fem stycken av sina egna plus dom ölen som han beställde till mig. Jag har alltså aldrig sett en människa dricka så många öl på så kort tid. Så här i efterhand förstår jag inte varför jag satt kvar. Hade det varit idag hade jag definitivt avslutat dejten innan människan hade hunnit hälla i sig öl för ett helt kompani.